Utas2 Creative Commons License 2011.04.24 0 0 11655

Ez a te zeneművészed (vagy a miénk, vagy akárkié, az egész felvetés megint az idiótaság magyar jelképének mintája lett) az osztrákoknál évtizedek óta nagyobb publicitást, elismerést és elnevezéseket kapott; csak hogy értsd: beépült az ottani kultúrába. Mint ahogyan Zrínyi Miklós bán is horvát nemzeti hős.

 

Lehet ez ellen ugrálni, percemberkéknek reptérelnevezéseket kitalálni és erőszakkal táblát cseréltetni, de ettől még a rádióban normálisék igenis "Contact Ferihegy Tower on 118.1" sztenderd szöveget fogják mondani, ha azt akarják, hogy ott landoljon a gép, ahol kell.

 

Lisztferihegy nem Franz Liszt zeneszerzőt alázza meg, hanem azokat a szervilis csinovnyokokat, akiknek eddig ér az eszük a nagy mélymagyarságukban.

 

Nálunk egyébként a hősök csak akkor lettek olyan hősiesek, miután elpatkoltak. Addig Pató Pál országa a francot sem foglalkozott velük. Jelképnek csak holtan lettek jók.

 

Na ennyit erről. Bocs, ha off voltam.

 

(Ugye nem baj, ha nekem a felszabtéren a jégbüfében árulják a fagyit? És az Oktogon nekem is jobban hangzik, mint a novhéttér. De mégsem vesztem el a józam eszem....)

Előzmény: ZOOO B737 (11645)