empT Creative Commons License 2011.04.22 0 0 349

Én drukkolok, hogy sikerüljön az Idolo szaporítás :) egyszer majd én is bevállalok egy ilyen gyönyörűséget, ha rendeződik a kis életem :)

nekem még nem párosodtak a Gongylusok, ez jövő hét elején fog megtörténni, mert én nem tudom milyen csontikat adtak nekem ott sopronban, de összesen két légy kelt ki basszus...eddig ilyen problémám nem volt, de most végre be tudok majd vásárolni (remélem) Kistekiben, és akkor kedden hancúr lesz (remélem még nem késő, bár a nőstény még nem csinált egy petetokot se, úgyhogy reménykedek) és, ha neked esetleg most nem lesz pici, nekem meg igen, akkor adok nagyon szívesen, úgyis egy alom :D

Meg most van egy kb. L7 hím Cilnia humeralisom. Ha valakinek van hasonló nősténye, akkor majd adultként nagyon szívesen vállalok "fedeztetést" :D Ő egyébként imádnivaló, nagyon kis játékos-barátságos. Magam is meglepődtem milyen jófej, kb. mint egy cica :) őt még könnyebb tartani, mint a Gongylusokat, mert nem kell lámpázni, viszont kell neki víz (napi 1-2 spriccelés részemről). Strapabíró egy jószág, mert mindig úton van velem, és nem igazán sokkolja a dolog, inkább kíváncsi. Szóval egy ilyet mindenkinek tudok ajánlani, nekem ő szerelem volt első látásra :)

Előzmény: japantanar (348)