Törölt nick Creative Commons License 2011.04.19 0 0 8190

Megvolt az első manuálterápiám meglátta a derekam megdöbbent, hogy ilyen csúnya hegesedést az életbe nem látott. Az egész medencém nem jól állt azt most vissza tette a helyére. L5 ös csigolya csúszásom van, kérdezte mennyire mondtam 4mm re erre azt mondta, hogy szerinte ez több mint 4 mm. Kaptam torna gyakorlatot itthonra. Hetente egyszer fogok menni, jó sokáig. Fekve kell megerősödnöm és csak utána fogok tudni elindulni nem szabad függőlegesben lennem, mert megerőltetem. Lassan fog kiderülni, hogy fel bírok e állni vagy műtét. A kezelés után oldódtak a mozgások meg ültem 5 percet.

 

Meglepődött, hogy milyen erős vagyok, hogy épp eszű ember ezt nem bírná, hogy 3 om éve fekszik. (Én sem bírom) Nem akarom tovább csinálni, elég volt nekem ez az élet nem kell. Dögöljek még egy évet. Nem maradhatok a férjemmel 33 éves elötte az élet és 3 éve engem ápolgat a kisgyereket neveli, ha beteg orvoshoz viszi, itthon marad vele, dolgozik, takarít, főz, mos. Nem megy!

 

És amitől ki vagyok bukva anyák napja lesz az oviba, virágot ültettek, verset tanulnak és minden kisgyereknek ott lesz az anyukája, csak neki nem. Kinek mondja el a verset? Az apukájának, igaz Ő van az anya szerepbe.