.ETNA. Creative Commons License 2011.04.12 0 0 1725

Dehogy is partizán!! Természetesen az orvosom járult hozzá, igaz kérleltem:-)) (nem lehetne csökkenteni... na jó, próbáljuk meg)

 

A mandulával kapcsolatos dolgok nálam is így alakultak, de én szinte biztos vagyok abban, hogy nem ez volt az ok, hanem egy, nem olyan sokkal a betegség kialakulása előtt lezajlott ismeretlen eredetű fertőzés, amit egy téli, zempléni hegyekben lévő egyik kastélyszállóban töltött hosszú hétvégén kaphattam el. Ezt követően - hosszú évek óta először - belázasodtam és jártányi erőm sem volt, de olyan szinten, hogy pl. a pohár az ágy mellett volt és egy extra hosszú szívószállal (egy kirakodóvásáron vettem anno, nagyon muris) ittam a teát:-) Kb. 4-5 napig magas láz, majd kb. másfél hétig, semmire sem szűnő hőemelkedésem volt. Na én erre gyanakszom.

 

Egyébként a láz fontosságának itt felvázolt orvosi történetét én intenzíven cáfolnám, saját példámból kiindulva. Erről a kb. 18 évvel ezelőtti sztoriról már talán itt is meséltem (ha jól emlékszem), nem igazán érdekel, hogy ez másik számára hihető-e vagy sem, de mivel velem történt, én valóban átéltem, egyszerűen TUDOM, HOGY IGAZ. Attól az esettől kezdve - tudom, hogy hülyén hangzik, de akkor is ebben hiszek - az agyam egyszerűen blokkolta a lázat, vagy ilyesmi.... A teljes történet ismeretében ez - szerintem és a barátaim szerint is - mélységesen hihető! .... bármit is állítson az orvostudomány, mondjanak az ide is írogató orvosok. Ez van.

 

Egyébként fogyással kapcsolatban nem válaszoltam. Tehát korábban a Methotrexat mellett semmi súlyváltozás nem volt, viszont amikor a Methot kivették a törzskönyvből és elkezdtem szedni a Trexant... hááát nálam éppen ellenkező hatást váltott ki:-) Szerintem ugyanis a gyógyszertől lett egyre jobb étvágyam:-) Ez azóta is tartó folyamatos 4-5-6-7 kg-os túlsúlyt (nem igazi túlsúly a magasságomhoz viszonyítva, csak én nem szeretek 56-57 kg lenni) eredményez:-) A biol.terápiás nővérke is említette az esetleges fogyást és ő is jót nevetett azon, hogy én erre éppen ellenkező előjellel cáfoltam rá:-) Szóval, no para, minden igaz, és mindennek az ellenkezője is:-)

Előzmény: viharos szél (1717)