ElRadar74 Creative Commons License 2011.04.12 0 0 691

A feszültség generálásához kiváló eszköz lehet, ha fogatókönyvükben benne van a védettség elvétele...márpedig, minél több "ilyen még nem fordult elő a valóvilág történetében" elemet tűznek bele ebbe a förmedvénybe, amit műsornak neveznek, annál több szavazót (pontosabban, háromszázakárhány ft.-os 'fizetős vendéget') csapolnak le! Gusztustalan, hogy mi módon és eszközökkel csapják be a nézőket, akik -ahogy a vv-s blogokban, fórumokon látható- totálra együtt élnek ezzel a kretén, kitalált, szerződésehegyekkel biztosított, koreografált, vágott, vezérelt valóvilággal... Nna erről szól az egész. Több megvezetett 'birka' (nem sértésnek szánom!), több sms, telefon...ebből eredően több néző (emelkedő nézettségi szinttel), és több befolyó kredit. Ennyi.

 

Érdemes elgondolkozni egy rtl-es berkekből kiszivárgott, nem tudom, hogy mennyire közismert számon: túlkvalifikált, és önmagától teljesen elszállt sebestyén bazsikánk állítólag havi 150 milka felett karmol fel, havonta(!)... Mi, szerencsétlen- előbb megnevezett- birkák, kegyetlen sok lóvét pötyögünk el sms-ként, tárcsázunk szavazatként, ha ezt is kibírja a 'produkció'! Jahh, és nem mellesleg,ha már arról csattog a média, és kormányunk, hogy a multik kiviszik a pénzt (a hasznot) az országból, akkor a retek klubbot simán az élükre tehetjük.

 

Nálam ez a műfaj simán kimeríti a szándékos megtévesztés/félrevezetés, lopás, csalás, sikkasztás igen modern válfaját....Hülyére vesznek több millió embert, miközben kilopják a forintot az országból. Az egyik végterméke mindennek pedig a retardált életet élő egyedek celebbé avanzsálása. Készülnek gyermekeink buzi-kurva-gyilokpornós-alkesz példaképei...

...

Szóval, inkább lennék Túrista, mert néha szégyellem, hogy magyar vagyok...

Előzmény: satttya (690)