Törölt nick Creative Commons License 2011.04.09 0 0 1225

"Azt tudomásul kell venni, hogy BÁRMILYEN kézirádió max 4-5 km-t tud stabilan áthidalni, még vidékies területen is. Kézből kézbe."

Erre voltam kíváncsi már jó ideje.

Mielőtt vettem egy ilyen rádiót, utánanéztem, kérdezgettem, hogy mennyi is a hatótávolsága, de senki nem tudott egyértelműen válaszolni. Utána jöttem ide olvasgatni, csak akkor kérdeztem, ha valami nem volt világos. Igazából az új antenna miatt váltottam 446-ról, ugyanis az állítólag 430 Mhz "alá" van optimalizálva én pedig mindig, minden körülmények között a maximumot akarom kihozni a készülékből. De legalább a hiba nem az én készülékemben van, ez azért megnyugtató.

 

"Meg azt is, hogy attól, hogy nem b@szkurálnak, még nem lehetsz biztos benne, hogy nem rögzítődik minden szavad."

Nem probléma, telefonomat is lehallgatják ha akarják, de - ahogy az emberek 98%-a - nem érdekli őket, semmi hasznos infóval nem tudok szolgálni nekik.

 

Egyébként én már kezdem unni ezt a "kalózrádiós" dolgot, látom egyeseknek nagyon mélyen belegázoltam a lelkivilágukba:), hogy időt nem kímélve kamuregisztrációval próbálnak nyomozni is utánam- bár sikertelenül - a nevét nem is vállalja fel. Engem tulajdonképpen nem zavar, ha esetleg sikerülne neki, de azért kicsit már kezd gyerekessé válni, na meg OFF is. Nem ártana ha idenézne néha egy moderátor. Van itt ilyen?

Előzmény: Törölt nick (1223)