i love metric Creative Commons License 2011.04.06 0 0 1178

Vagy veszel palackozott sört és nem a csapból kérsz korsóval. Nem kerül sokkal többe és mégis normális sört ihatsz nem pedig egy vízezett pancsolt valamit...

 

Szerintem pont azért engedheti meg magának a legtöbb vendéglátós, hogy felvizezze a söröket, mert nálunk nem létezik olyan sörkultúra, mint a németeknél, cseheknél vagy a szlovákoknál. Itt igényesek a normális sörre ami nem mondható el rólunk. Meg persze amíg az átlag magyar csak egy igénytelen alkoholos italnak tartja a sört amit csak a munkásemberek isznak a kocsmában, addig nincs miről beszélni.

 

Ha mondjuk az általad említett sörök számítanának alapnak a sörivók körében akkor már kezdeti lépésnek elindulhatnánk abba az irányba, hogy nem pancsolt vacak kerül a korsódba, hanem igazi sör!

Előzmény: johspeed1 (1177)