maidfish Creative Commons License 2011.04.05 0 0 1554

Ne izgulj, nem lesz semmi gond!!

Nekem is a Korányiban volt tükrözésem még évekkel ezelőtt, és minden rendben volt. Én azt azért nem mondanám, hogy kellemesen csalódtam, mert iszonyú rosszra számítottam, és nem is volt sokkal jobb annál, de túl lehetett élni. A doktornénim (hihi, pár évvel lehet idősebb nálam :D) ott volt velem és fogta a kezem végig, tök aranyos volt!!

Előtte kaptam egy szurit (talán a köhögési ingert csillapítja?), és a torkomba fújtak lidocain sprayt. Aztán az ágyra felfeküdni, szemem letakar, és levezették a csövet.

Ami nekem rossz volt az egészből, hogy végig nagyon kellett köhögnöm. Nagyon kedvesen megkértek, hogy ha lehet, picit próbáljam meg visszatartani, de ez nem volt könnyű. Az egész pár perc volt, utána viszont lerogytam egy székre és pihentem. Valószínűleg az volt a rossz, hogy reggelre odamentem, de majdnem délben kerültem sorra, és eléggé leesett a cukrom addigra. Egy kicsit még ott kellett maradni, nehogy gond legyen, de nekem nem volt semmi problémám (többen írták, hogy rekedtség, torokfájás volt utána). Én csak elfáradtam, de az az idegeskedéstől is lehetett.

 

Szóval ne aggódj, hamar túlleszel rajta!!

Előzmény: pycur75 (1552)