Törölt nick Creative Commons License 2011.04.05 0 0 10257

Sziasztok! 

 

Sokat olvasgattam már ezt a fórumot, és ha már ennyi izgató dolgot olvastam itt, gondoltam, én is írok egy történetet. Sokkal többet nem is tudnék, mert többnyire a nőket keresem, de időnként különböző vibrátorokkal szerzek magamnak örömet, és néhányszor már hús vér szerszámhoz is volt szerencsém. 

 

Tehát a dolog egy pesti szaunában történt. Eléggé vágytam egy kis kalandra, így péntek este, mielőtt sörözni mentem a haverokkal, még magamhoz vettem egy sikosítot és óvszert. A jól sikerült sörözés után pedig lenéztem a szaunába. Már éjfél elmúlt, elég kevesen lézengtek. Körbenéztem, kicsit beültem a videószobába, de senki nem volt, aki érdekelt volna. Úgyhogy elhúztam szaunázni, majd vissza videószobába, a törölközőt csak leterítettem, de nem takartam magam. A film jó volt, a farkam állt, már gondoltam, hogy bemegyek egy kabinba, és kiverem, amikor fordult a szerencse, és benézett a videoszobába egy jó srác. Nevezzük a történetben Zolinak. Meglátott, levette a törölköző, és megmutatta a félig merev faszát. Egymásra néztünk, és már álltam is fel, indultunk egy kabin felé. Megkérdezte, hogy aktív vagyok? Egy pillanatra megijedtem, hogy a fasznak ugyanazon a végén szeretne ő is lenni, de mondtam, hogy inkább passzív örömöket keresek. Erre mondja, hogy akkor jó, mert ő aktív.

 

Közben beértünk a kabinba, és örömmel csuktam be magunk mögött az ajtót. A törölközőket gyorsan a fogasra dobtuk, leültünk az ágyra és elkezdtem szopni. Nagyon égett már bennem a vágy, úgyhogy  amennyire csak bírtam, benyeltem. Nagyon szép, számomra ideális méretű farka volt, közepesen hosszú, de az átlagnál kicsit vastagabb. Pont azon a határon, hogy tövig bennem lehessen dugásnál, de még ne fájjon. Aztán Zoli mondta, hogy ő is szívesen szopna egy kicsit, nem ellenkeztem, hanyatt feküdtem, és hagytam, hogy kicsit munkálkodjon. Utána újra cseréltünk, ő feküdt a hátán, én mellette térdeltem, és szoptam. Majd gondoltam, folytathatnánk 69-ben, szóval fölé helyeztem magam. Ő azonban kellemes meglepetésemre nem a farkamhoz nyúlt, hanem széthúzta a fenekem, és nyalni kezdett. Jó mélyen bedugta a nyelvét, egy időre le is álltam a kényeztetésével, és élveztem, amit csinál. Ekkor Zoli mondta, hogy meg szeretne dugni, engedem-e. Mondtam, hogy azért jöttem le ma este, tehát naná. Gyorsan kivettem a törölközőm zsebéből a síkosítót, és kértem, hogy kicsit ujjazzon meg előtte, mert elég szűk vagyok.  

 

Négykézlábra álltam, és Zoli tovább nyalta a fenekem, majd ujjazni kezdett. Egy újjal, utána kettővel tágított. Itt már én sem bírtam tovább, kértem, hogy jöjjön belém. Oldalt feküdtünk, mert Zolinak ez volt e kedvenc póza, ő mögém feküdt, felemelte  a lábam, és óvatosan elkezdte betolni. Szerencsére elég gyorsan tövig tudott belém jönni és gyengéden elkezdett dugni. Közben a kezével a farkammal játszott, és én élveztem egy hatalmasat. Zoli elég fáradtan mozgott már, szerintem nem én voltam az első szerencsés aznap este, akinek megdugta a fenekét. Megkértem, feküdjön hátra, és meglovagolom. Nem volt ellenére, a közben jól kitágított és ellazult seggemmel már tövig ültem a faszára, és lovagolni kezdtem rajta. Itt már ő sem bírta sokáig, és elélvezett. Lefeküdtem mellé, pár percet pihegtünk, majd elmentünk tusolni, már külön. Utána felöltöztem, és hazamentem.  Nagyon jól sikerült a sörözés...Természetesen gumit használtunk. 

T