M63FUN Creative Commons License 2011.03.31 0 0 52344

hehe sztem kb egyetértünk és simán elbeszélünk egymás mellett!

 

amiket írsz az persze mind létező és igaz. csak más szemszögből nézünk pár dolgot.

 

ugye úgy indult hogy egy parapett cseréhez feltétlenül kell e szakember.  én erre írtam hogy ha valaki lekiismeretes akkor ehhez azért nem feltétlen kell.  hajlott koromból és rovott múltamból adodóan már pár gázszerelővel összehozott az élet, de pl szivárgásmérőt még sosem láttam.... (náluk sem) és ha valaki megspórolja a szerelőt egy ilyen cserénél az dobjon rá akár 1 órát is hogy legyen megfelelően habzó folyadék a kötés ellenőrzésre. én is szopikáltam a konyhában mikor újra felraktam a tűzhelyem a csapra. sarokban a cső ugye ott görnyedtem tükörrel fülig habosan. mert ha nem hívtam 5-8000 ért szakit akkor erre dobjam már rá az időt mert ez az ÉN érdekem. építkezésen meg ugye mindenképpen kell víz-gáz-fűtésszerelő. ott semmi értelme ilyen "barkácsolásnak" de 1 apróságért egyszerűen nem éri meg kihívni szakembert. aki úriember az meg úgyis hív szakembert mosogatógép ide vagy oda :-)

sajnos a fórum sajátja hogy tanácsot adhatunk, de nem látjuk hogy a túloldalon ki ül és hogy csinálja a dolgait. van több haverom aki rendes, de a saját kecóját is csak összebarmolja. nekik pl mindenre azt ajánlom hogy hívjon bármilyen mekk eleket mert még az is jobb. persze a vicces hogy náluk fel sem merül hogy van amihez szakember kell.

legegyszerűbb OFF példa vecsésen van egy műhely ahol ferrarikat porsche-kat aston martinokat javítanak, építenek. ehhez képest más autószerelő meg normálisan egy olajszűrőt sem tud kicserélni....

Előzmény: Törölt nick (52336)