pléhúsz Creative Commons License 2011.03.30 0 0 9531

Egyáltalán nem tartom rossznak, ha ilyeneket is írunk, a mennyibe kerül a porlasztó csúcs mellett.

 

Van olyan tézis, minden népnek olyan a politikai elitje, amilyet megérdemel. Mondod nem bírsz eladni pár disznót. Annak ellenére, hogy hozzám a nagypapák rendszeresen hozzák az unokáikat mangalicát nézni, mert már disznó sincs máshol, no nálam sem sokáig, mert befejezem. Ugyan annyit kértem a két éves igazából szabadon tartott egészséges mangákért, mint a 8 hónapos kamu sertésekért kértek mások. Nem kell a pláza kukkolóknak, mert már ha valami nem párizsi szerű, el sem tudják készíteni. Azt elfogadom, ha a nagy péztelenségben, nem veszi meg a drágább egészségest. Azonban, ha ugyananni vagy még olcsóbb is a magyar ehető cuccos, akkor is a 100 Ft-ost keresi a zsebáben, hogy ki bírja nyitni a bevásárló kocsit.

Gyáva népnek, nincs hazája. Ezek a kiképzett népnyúzúk, nagyon jól tudják, nem kell tartani a nép haragjától, még jó ideig. Majdnem mindenkinek van valami mutyija, kis spasserkodás, nem mindent adózunk, meret azt nem is lehetne, cipelik a munkahelyekről a konyhásnők amit csak lehet. Mentem le Bajára, látom a parkolóban kamionos szívja lefele 5l-es kannákba a gázolajat. A sofőrök más autójával, hordják a cukrot Bécsből. Mit érdekel engem a hazám sorsa, nekem még csurran-cseppen, csontig benyalok a sváb befektetőnek, alamizsnámat megkapom.

Vagyis hogy ennyire gagyi vezetőket szedünk össze, a mi bűnünk. Jó hogy van egy, egy milliós kolonc a nyakunkon, amely a szavazásunk egyre jobban ellehetetleníti, mert csak egyre dagad az a nagy luffancs, amit százévek óta eltartunk.

Előzmény: DömperesÖreg (9526)