AVB Creative Commons License 2011.03.23 0 0 3636

Az idei évi (2011) Szovjet Járműves programtervezetünk, egy kiállítás, egy túratalálkozó és egy kirándulás:


Április 15-17.       OT Expo kiállítás

Itt külön standdal jelenünk meg, mint Szovjet Járművek Találkozója, a "75 Éves Szovjet Járműgyártás" tiszteletére (első önálló fejlesztés: GAZ M2 teherautó, 1936).
Minden előzetes jelentkezőnek engedményes belépőt (-30%) biztosítunk a kiállításra és még egy ajándék találkozómatrica a gyűjteménybe. ď04A
És ne felejtsük el, hogy â01EA Zsiguli 40 éve Magyarországon!â01D, a Veterán Zsiguli Egyesület rendezésében, ugyanitt az OT Expo-n.


Augusztus 5-7.       2. Szovjet Jármű Találkozó és Túra!

Programtervezet.
Péntek: Ismét levéltári látogatás (I. világháborús kiállítás)
Szombat: A békésszentandrási duzzasztó megtekintése most már közelről és belülről is!, egy nem mindennapi meglepetéssel; Szarvasi látogatások (arborétum, KM Nemzeti park, szárazmalom) és "Légoltalomtól a katasztrófavédelemig" című kiállítás.
Vasárnap: érdekes "tájékozódási verseny" Szovjet Járművek részére :-).
Mivel nyár lesz, mert lesz, az biztos (és árvíz nem), strandolási lehetőség is! És már a tavalyról ismert jó kis társaság, kiegészülve az új érdeklődőkkel.
(Részvételi, szállás és étkezési díjaink a tavalyi árakon!)


November 6.       Nagy Októberi Szovjet Járműves Kirándulás

Mivel 7-e hétfői napra esik, így az azt megelőző vasárnap tartjuk kulturális összejövetelünket (délelőtt Terror Háza múzeum látogatás, majd a további program) valószínűleg a Volga klubbal közösen!


Bajtársi üdvözlettel! :-)
Az Alföldi Veterán Börze Kulturális Bizottsága - Szolnok