L.Myke Creative Commons License 2011.03.21 0 0 4333

Sziasztok! :)

Gartula a 4 kicsihez. :) Nálam megellett az összes anya. 4 gida és 2 gödölye. Majd teszek fel képeket. Helyesek nagyon! :)

 

Viszont!! :D Holnap újra sajt! De! Most barátnőméknél szeretnénk csinálni és az a gáz, hogy a kultúra a fagyóban van. Hogyan vigyem át hozzá? A probléma ott kezdődik, hogy eljövök dolgozni kb reggel fél4kor és 1kor indulnék hozzá. Itt a melóhelyen van fagyasztó, de aggódok miatta. Kb 20-30 percig "utazna" fagyasztó nélkül. Ötlet? Mi lenne ha nem tennék bele? Pasztőrözni mindenképpen szeretnék. Minden esetben kell kultúra a sajtba? Vagy csak abba kell amit pasztőröztem, mert "kiölöm" a tejsavbaktériumokat? Köszi a válaszokat.

Továbbá! Azt a kisavanyodási próbát, a sajt formába helyezése után, kb hány órával később kell nézegetni? Köszii!! :)

Előzmény: genziana (4331)