Exxon73 Creative Commons License 2011.03.15 0 0 131

kazánügyben keress nyugodtan 2évig épületgépészettel foglalkoztam.

 

az un. kombikazánt nem ajánlom.ha elromlik akkor se fűtés se melegviz.márkára a Junkers és a Vaillant termékeket ajánlom.

az ár miatt kell kérni egy áranjánlatot innen és Magyarországról is.otthon ajánlom a DÉG hálózatot.könnyen előfordulhat hogy olcsóbban megússzátok a mutatványt ha Magyarországról hoztok ki kazánt.a csatlakozások,kiállási pontok szabványosak,ezért nem fordulhat elő hogy a holland kazán helyére nem lehet betenni egy magyar német osztrák piacos kazánt.

 

de ismétlem el kell dönteni hogy külön kazán legyen a fűtésnek és egy külön fali átfolyós vizmelegitő a használati melegviznek.

 

látni kéne milyen rendszerű a fűtésetek.vékonycsöves vagy vastag acélcsöves.külön van a keringetőszivattyú vagy be van épitve a kazánba.

 

mi a mostani kazán tipusa,tipusszám,stb.mekkora a légköbméter amit fel kell fűteni.rendelkeznek e a radiáotorok mágnesszeleppel?

 

mi a rossz most? használati melegviz van? fűtés van? mikor lett kitakaritva a kazán? működik e a kazán CO elszivó ventillátora,meglettek nézve az érintkezői? hogy áll a tűztér? vannak e salaklerakódások? ha cirkórendszer akkor hogy áll vizkő szerint a vörösréz átfolyóspirál? el vannak e égve az átfolyóspirál vörösréz hőleadó lamellái?(kb 7-8évet birnak)

Előzmény: jewel1979 (129)