bogávcs Creative Commons License 2011.03.11 0 0 695

Most már mérési eredményeket tudok közölni a "piramis energia" iránt éreklődőkkel, a következők szerint:

 

Műszerrel mérve a mágneses térerősség értékét,  0,2 Gausst tudtunk mérni a szabadban. Az általam gyártott 7 cm alaphosszúságú piramismátrix alatt 0,7 Gauss értéket mértünk. A méréseket több alkalommal, más más nagyságú piramis alatt végeztük el, és azt tapasztaltuk, hogy 2 cm-es alapú piramismátrixnál 0,4 Gauss erősséget, míg a kertben megépített 3 méter alaphosszúságú piramis üvegházban 0,9 Gauss térerősséget mértünk. Voltunk Tápiószentmártonon, az Attila dombon, és ott egy helyen 1 Gausst tudtunk mérni, míg általában azon a területen 0,5 - 0,6 Gauss térerősség volt mérhető.

Több alkalommal megmértük a vízre gyakorolt hatását, és a következő eredményeket mértünk:

Csapvizet helyeztünk a piramismátrix alá, és ott tartottuk 3 órán át. A víz Ph-ja 8,5 értékre emelkedett, és előtte 7 Ph értékű vagyis semleges volt.

Egy óra alatt 7 Nk /német keménység/ fokkal csökkentette a víz keménységét. A műszert a Vízművektől kölcsönöztük.

Folyamatosan saját készítéső lúgos vizet iszunk, és főzésre is többnyire azt használunk. Két hete voltam az urológián vizelet vizsgálaton, és a vizelet Ph-ja 8-as volt. Az orvos nem találkozott ilyen lúgos értékkel, és csodálkozva érdeklődött az okok iránt. Elmondtam a lúgos víz történetemet, és azt mondta, ha mindenkinél ilyen eredmények lennének, akkor orvoshoz igen kevés ember járna.