Galagonya bohóc Creative Commons License 2011.03.08 0 0 10

Ácsi!! kedves Emi!

A 30.000Ft-ban egy játszóházas szülinap esetén sok minden benne van. Kezdjük ott, hogy fűteni és világítani kell, wc-re járnak a vendégek, használják a vizet..stb, fizetni a személyzetet és persze azok a játékok sem olcsóak amik egy nagyobb játszóházban vannak. Pl. egy labirintus (tudjátok, az a többszintes beltéri mászóka) minimum 1 millió, és azok a kisebbek csak!! Ezen felül ezekben a csomagokban van tartalom is, pl épp animátor vagy torta, terítés, dekoráció..stb. De érdemes ám nézegetni az árakat a neten, mert pl nálunk már 7500Ft/óra van játszóházas szülinap.

 

Ami veszélyes, az inkább az, hogy mindenféle ember csak a pénzt látva beszáll a "szülinap bizniszbe" mindenféle előképzettség nélkül és anya meg csak a pénzt nézi. Így lehet az, hogy gagyi bohócok 5000Ft-ért mennek zsúrozni 3-4db 1 lufis figura tudással és persze anya csalódott lesz.

Nekem pl. 3 diplomám van: színész, óvodapedagógus és drámapedagógus és emellett elvégeztem egy nemzetközi szintű lufis tanfolyamot ami több mint 100ezer Ft volt és ezért tudok mást is hajtogatni, mint a lufikutya. Évenente többszáz zsúrt csinálok, így megfelelő tapasztalatom is van már, mit miért és hogyan. És olyanokkal dolgozok együtt, mint pl. Levente Péter.

 

Ezt lehet utánam csinálni (és mint látjuk, olvassuk lopják is az ötleteinket az oldalunkról!), de nem csináálják: vacak jelmezekben civilként viselkedve mennek zsúrozni. Persze ez mind érthető, ha anyát csak az ár érdekli és bárkit odaenged a gyerekéhez!

 

MERT NEM A JELMEZTŐL LESZ VALAKI BOHÓC!!