vf1 Creative Commons License 2011.03.05 0 0 442

A rántott köröm az csúcs, csak elveszik a kocsonyából.....

Olvastam rántott kocsonyáról is:

 

"....azt hittem viccelsz a rántott kocsonyával ... naaa, most komoly, hogy te rántod? ... hogy követed el, azt amit én is tudok, csak még nem tudom, hogy tudom .....  :d
szal nem bonyolult.....mondjuk én a kocsonyába teszek babérlevelet(nem mindenki)de most ez esetben többet.Szóval a kocsonya húst (amikor már jól megfőtt kicsontozod,és összedarabolod.Ezeket a darabokat beleteszed egy őzgerinc formába,csak annyi kocsonya levet ráönteni amennyi éppen ellepi.Amikor megdermed akkor duplán panírozod,és forró olajban kisütöd.Nem kell elégetni a panírt az legyen szép aranyszínű.Tartárral ,és hasábbal kínálod.Igazi csemege...."

Előzmény: tuutuu (440)