95xf Creative Commons License 2011.02.28 0 0 49477

Komolyan nem értem meg ezt a balkáni bagázst! Mi abban a bonyolult, hogy büntetés jár azért, hogyha busz helyre áll az ember?? A Szabály az szabály és sokkal jobb blinkerrel megállni keresztben akadályként, mint ésszerűen, de más helyén. Tovi véleményével értek egyet: „Terjesztetted a magyar kulturat....  Ne legyel ra buszke.” Én egyből úgy állnék ott meg, hogy a Tranzit jobb oldala szorosan mellettem legyen és kicsapom a vészvillogót (esetleg 1 biztit is kiveszek), majd otthagyom, mint eb a szaharátJ De legalábbis a rendőr jelenlétében az adott válaszra valószínűleg megütöttem volna egy kicsit, majd közlöm a yarddal, hogy „balkánban” meg ezért nem szólnak a rendőrök (ja és gipsy vagyok, ezt szoktam meg). Sokkal jobban megértik az angol „kulturált” megállást, mint ezt a balkánit (értsd jobbra a La Manche csatornától). Te meg Road honnan is tudnád egy „rozzant” egérkamionból??

A rakomány elhelyezése, rögzítése meg Nagy-Britannia területén példaértékű és az úgy jó ahogy van. Fel kellene már fogni, hogy a „zöld, műanyag, hegesztett kötözőpánt” „Az itt megfelel, a Vosa sem kotott volna bele. Az a zold szalag erosen fogja a blokkokat”!! Érted a ZŐLD kötözőpánt az erős, nem a szürke vagy fekete, hanem a ZÖLD!! Csak a német olyan hülye, hogy a feketét használja, ezért zsugorfóliázza és rögzíti soronként. Mert nem tudja, hogy a zöldet kellene használnia.

Ezt az apróságot (Nemírokmár 49268hsz) meg fontos nem észrevenni: „Sajnos ahol rakodtam /23 órán keresztül!/ London nyugati részén, csak pisszoár volt. Furcsa lett volna ha beleszarok...” igaz, hogy Európában (metrikus mértékegységről felismerhető) a legkisebb porbafingó (akár Román, Bulgár) helyen is van rendes (vagy legalább”alla-turca”) wc, ha a rakodás(ok) rendszeresen 2-3h-sak.

Azt meg csak megjegyzem, hogy aki ezt komolyan veszi az megérdemli és azóta beszéltem Nemírokmárral skype-n, arról nem beszélve, hogy a „balkáni toleranciájú” Ghedi parkolóban épp akkor álltam 35h-t busz helyén!!

Már tuti, hogy ha ismét arra a „bizonyos szigetre” kell mennem, inkább kihúzom a szeget és pótot cserélek. Nekem elég volt 3szor: először-utoljára és soha többet!!

Mikor fogjátok már fel, hogy ANGOLUL kell tudni beszélni, mert anélkül senki vagy?!? Franco is leírta: „A szegyen az, hogy nem is a biztonsági ortol várta volna el a srác, hogy értse az angolt, hanem az irodistáktól. (Debrecenben volt valahol). De azok sem értettek, úgy hívtak fel valami kozépiskolai tanárnot.” Az a tény, hogy esetleg más nyelven beszéltek az mellékes (mert mire megy Orosz, Szláv nyelvvel??), mert az ANGOL tudás a lényeg!

Nem is értem miért próbálkoznak egyes balkáni felfogásúak máshogy kommunikálni?? Semmi értelme pl a Ruhr vidéken németül vartyogni, majd Gb-ben meg szenvedni 2-3 nyelv birtokában semmi angoltudással! Koszos balkániak pfuj…de szégyellem magam ilyenkor a kiszakadtak miatt

Azt meg külön kiemelem, hogy akinek nem tetszik az felfoghatná, hogy „ez public forum, szabad velemennyel.  Nem neked tiszted eldonteni ki ir ide, es mit.” Véletlenül sem nyilvános vagy nyitott fórum!!!! (hisz a használt nyelv adja meg az alaptézist, alap hozzáállást a világhoz)