sissi-gee Creative Commons License 2011.02.23 0 0 2021

Szia, Yoda7! Köszi a hozzászólást. Ezt a leányzót neked küldöm.

 

 

Balatoni kaland 2.

 

-És… esetleg láthatnám a ti ékszereiteket is? Kérdeztem kiszáradó torokkal.
-Neked szívesen megmutatjuk, de ha jobban szemügyre akarod venni őket, el kell jönnöd hozzánk Füredre. Lassítottam és hátranéztem. A cicik már szabadon voltak. Mindkettőjüknek szép nagy melle volt. Főleg Mirának, neki már inkább csöcsei voltak, olyan dúsak, erőshúsúak. Láttam, ahogy a csajok átnyúlnak egymás szoknyája alá, és a simogatják egymást. Erre Judit felhúzta a szoknyáját. A bugyija már rég félrecsúszott és egy méretes, nagy fasz tárult elém. Az izgalomtól eresen meredezett, lehetett vagy húsz-huszonkét centis és húzogatta rajta a bőrt. Mirának is előbukott a rövidebb, de brutálisan vastag, duzzadt, erős fasza. Elkezdte lassan hátrahúzni a makkjáról a bőrt. Ahogy szabadult ki, egyre inkább szorulva feszült és a végétől hirtelen visszacsúszott és megkönnyebbülve előbukott hatalmas makkja. Megint az orromba csapott az erős, és nagyon izgató fasz szag.

-Na mit szólsz, tetszenek a barátnőim? Kérdezte mellettem Andi és csábosan rám nézett.

Az én farkam is keményen állt már. Frankón csábító volt az a tudat, hogy ez a három csaj shemales és begerjedt rám.

-Uuuhhh…, fújtam egy nagyot, -szóhoz se jutok.

-Akkor…, ez azt jelenti, hogy eljössz?

Eközben lassan megérkeztünk Füredre. Andi visszahúzta makkjára a bőrt és próbálta elrakni a még mindig kemény formás kis kukiját.

-Ne kéresd magad, látjuk rajtad, hogy akarod, mondták hátul a lányok.
-Oké, oké, én is bírlak titeket, nyögtem ki hebegve. - Nyomás, menjünk.

Mutatták az utat, hogy hol laknak. Kisvártatva oda is értünk. Beparkoltam, majd kiszálltunk a kocsiból. Gondoltam, egy kicsit később érek a barátomhoz, ez még belefér.
-Gyere, mondta Judit, ez a bejárat, itt lakik Andi, mutatott az egyik lakóépületre. Lezártam az autót, majd sietve utánuk indultam. Beszálltunk a liftbe. Becsukódott az ajtó és Miri megnyomta a legfelső emeletre tartó gombot. A hozzám legközelebb álló Judit szájon csókolt. Hozzám dörgölődzött és éreztem hatalmas farka keménységét. Miközben Judittal smároltam mindhármukat megcsöcsöztem a liftben. Hamar felértünk, kiszálltunk és a harmadik lakásba, benyomultunk. A háló felé tartottunk, vajon hány srácot sikerült már így levenniük a lábáról, suhant át az agyamon.

Belépve a hálóba, leültem az ágyra. Ők örömmel kezdték ledobálni magukról a ruháikat.

Néztem őket, ahogy vetkőztek. Mind más volt és mind szép, gyönyörködtem bennük, három lány kukival, teljesen begerjedtem. Andi farka hegyesedett és lüktetve egyre feljebb emelkedett, ismét lecsúszott róla a bőr, szabaddá vált a makkja és újra éreztem finom szagát. A másik két lánynak is szép lassan elkezdett felállni, de be kell látni, hogy Juditéba kétszer, Miriébe legalább háromszor annyi vér kellet, hogy belenyomuljon, akkora bréjük volt.

-Kérlek, vetkőzz te is! Úgy szeretném már látni a tiédet is, biztos szép, olyan izgatott vagyok, mondta Andi és leste a farkamat. Csillogott a szeme és türelmetlenül viccelődött, hogy mi lesz már. Megilletődöttségemben még csak induló állapotban voltam. Hozzám lépett, megsimogatott és kezembe adta farkát. Ahogy megfogtam és éreztem jó kemény, melegség öntötte el a lábam közét és én is elkezdtem beindulni. Egyik kezemmel Judit faszát húzogattam, a másikkal meg Miriét markolásztam. Andi leguggolt hozzám és finoman beszopta a még csak félig kemény faszomat, közben a cicijét fogdostam. Éreztem, hogy zsiborgok, hamarosan bekeményedtem és átadtam magam az élvezetnek. Megfogtam a fejét és magamra húztam.

-Van egy ötletem, mondta mosolyogva Judit. -Mit szólnátok hozzá, hogyha összemérnénk a farkainkat, és akié a legnagyobb, az fogja kezdeni a kúrást és Mirire kacsintott. Judit imádott seggbe kúrni és ő akart kezdeni. Gondolta, hogy valószínűleg az övé lesz a legnagyobb, és nem pipálom le őt.

Az autóban látottak alapján gyorsan kiszámítottam, hogy harmadik leszek, és nekem jut Andi. Nem bántam, de azért titkon reméltem, hogy a rázós dolgokat megúszom. Meg kell vallani, kellemes csalódás volt, amikor Andi csinos kis hegyes kukiját bekaptam, most már teljesen ellazulva. Szívesen eljátszottam fiú létemre vele, annál is inkább, mert mérete ellenére ez tetszett a legjobban. Ritkán látott, igazán formás példány volt.

-Rendben mondták szinte mindhárman egyszerre. Andi és Miri mosolyogva néztek Juditra, aki már izgatottan várta, hogy kezdődjön a játék. Kisvártatva mind a négyen a hatalmas ágyon ültünk körben, és a farkainkat méricskéltük. A hálóban kegyetlenül izgató fasz szag terjengett a négy fasztól. Andi jól felverte a faszát, bízva benne, hogy megelőzhet és nem ő lesz az utolsó. Látszott rajta, hogy szeret rejszolni, ügyesen épp a határig verte, hirtelen leállt, és szisszent egyet. Éppen csak egy vékony éleset priccelt ki, de az egészen az arcáig fellőtt. Úúúhhh… nyögtem megint, de nagy örömömre nem jött ki több belőle. Mira aki mellette markolászta irtózatos dákóját, gyorsan Andi arcához hajolt és lenyalta a kis spermacsíkot. Andi cerkája tehát már full kemény volt. Mértünk. Egymásmellé bújva és összeraktuk amink van. Kevéssel ugyan, de azért én nyertem, Andi kedvesen mosolygott…

Mira és Judit hatalmas fasszal rendelkeztek, itt nem volt esélyem. Judit egyértelműen győzött, neki volt a legnagyobb dákója. Egyenes, hosszú és nagyon nagy. Tövében erősebb, de azért végig méretes. Felfelé kunkorodó, hegyes makkú, a makk közepéig visszahúzódó bőrrel. Mira csak hosszúságban lett második, a vastagságot illetően fölényesen mindenki előtt nyert. Ilyen dög faszt még életemben nem láttam, iszonyú vastag volt neki. Hatalmas gesztenye méretű makkal. Nem igazán a hossza, inkább az átmérője volt brutális. Húsos, eres, a benne lévő vértől úgy feszült, hogy szinte szét akart durranni. De amije Andinak volt, az engem is meglepett. Inkább kuki volt, de kemény, felfelé ágaskodó, enyhén felfelé ívelő. Ellentmondást nem tűrően, feszesen állt igazán tetszett. Jó szagú, tökéletes alakú kukijának, arányai, makkjának szép formája és ívei teljesen lenyűgözött. Rózsaszínű makkjának duzzadtsága és a visszahúzódó fitymájának bőre és kapcsolódása a gáthoz szabályos és izgató volt. Mondhatom, Andi jó kis shemale csaj volt. Középtermetű, helyes, barnaszemű, vidám és kedves volt, mindig viccelt. Finom, meleg bőre, vékony dereka és kerek segge izgatott. Igazi, saját cicijei formásak és felfelé csúcsosodóak voltak, nagy mellbimbókkal. Jó alakú, olyan lány, akit azt hiszem, mindenki szívesen elfogadna állandó barátnőnek is. Folyt. köv.

 

 

 

Üdv.: sissi-gee