sissi-gee Creative Commons License 2011.02.16 0 0 1994

Ez a gyönyörűség múltkor lemaradt.

 

 

Szum 75, köszi a képeket, jók, hátha még a lányok arca is látszana, biztosan helyesek.

 

noiro, úgy látszik a pasik szoktatják rá a csajokat az ilyen elvetemültségekre, disznók vagytok! De azért, kurva jó! Megtaláltam a történetedet, képzeld, épp ezt tervezem kiszínezni, ha neked nem fáj? A csiklóm köszöni a puszit. Ma én is masztiztam egy gyorsat, erre. http://www.xhamster.com/movies/38076/cute_thai_shemale_squirting.html

 

 

megas24, szerintem a gyönyörű shemale lány barátnőd, ahogy néztem az általad feldobott képeket, jó ízlésről árulkodik, biztos sokaknak tetszene, megmutatod nekünk? Csak, ha nem lesz gond belőle, (otthon, család, barátok, stb.).

 

Apropó shemale lányok, nekem a kisebb cerkák csajosabbak, a nagyobbak meg olyan fiúsak. Valahogy úgy képzelem, hogy egy kisebb formás kuki inkább lányos, a vastag, nagy és nem sorolom tovább fasz pedig pasis, férfias. Szerintem ebben az esetben nem ciki, ha a kisebb cerkája van egy leányzónak.

 

Ez csajos.

 

 

 

Talán az általam látottak alapján mondhatom, hogy természetesebbnek tűnik számomra (már amennyire ez az egész izé természetes), ha egy csinos csajszinak, formás, jó alakú, klassz kukija van. A túl nagy dákónál és brénél (tisztelet annak a shemales csajnak, akinek a nőies alakja mellett frankón nagy fasza van), néha kilóg a férfiláb, főleg ha szőrős, meg a kéz is fura, ha nem kecses és így elvész az igazán nőies megjelenés. Mert, hát ennek a kettőségnek így kéne kapcsolódni, csinos női megjelenés, helyes arc, saját mellek és egy diszkrét formás, szép kuki, ami jól működik, sok gecivel ez ettől izgalmas, de lehet, hogy csak a nő beszél belőlem, és el vagyok tévedve. Amúgy is össze-vissza zavarodik az ember az ilyen lányok láttán, de arról nem tehetek, hogy megfertőződtem a barátom által, és én is gerjedek a shemale (shemales) lányokra. Ez belülről jön, bezsongsz és kész, nem lehet tenni ellene, csak elfojtani, letagadni lehet.

 

Ez már pasis!

 

 

 

 

De nézzük csak fordítva, egy kurvajó izmos pasi, férfias arcal és puncival. Áú, na ezt ne! Ugye?

 

Én inkább ezt szeretem.

http://www.ashemaletube.com/videos/3185/small-tits-tgirl-enjoys-dick-stroking-.html

http://www.ashemaletube.com/videos/4836/naked-shemale-amateur-masturbation.html

 

Elkészültem a megkezdett történet végével, épp fel akartam tölteni a befejezést, amikor láttam, hogy többeknek tetszett. Na, de na! Ez már rajongás a shemales téma iránt. Ezért magamba szálltam és még egy kicsit felturbóztam, hogy jól szórakozzatok és csak ki azzal a gecivel, ha tényleg jó… 

 

Strandon 4. befejezés

..Együtt nyomtak le maguk elé, hogy most én szopjam őket. Furcsa volt Zoli izmos, vastag farka mellett egy csinos lány kisebb kukiját a számba venni. Mindenesetre, amíg Zoli cicizte Renit, addig én szoptam őket hevesen. Meredt a két fasz egymás mellett, a kicsi, és a nagy, teljesen beindultam. Kértem Zolit, hogy dugjon meg. Ő szétfeszítette a pinámat és belém tolta vastag bránerét. Amikor már megfelelően kitágultam és puncim élvezte Zolit, megsimogattam Renit, jelezve, hogy ha ő is szeretné, én várom, hogy kúrjon seggbe. Felcsillant a szeme, egyesen meredező cerkájával mögém került és belém hatolt. Hát mit mondjak, kellemesebb egy ilyen csinos női cerkát befogadni a hátsómba, mint egy ordenáré hatalmas brét.

A puncimban jó helyen van a nagy is, ott nincs gond, az oda való. Keményen tekergette bennem a kis faszát a shemales, miközben átölelt és csöcsörészett.

 

Aztán cseréltünk Reni jött az én picsámba, Zoli pedig az ő seggét baszta. Hatalmas faszával nekinyomult Reninek, a kiscsaj meg nekem lökődve csak nyüszített és nyögött, úgy baszott engem. Nem lettem volna a helyében, de úgy láttam, a kezdeti fájdalma után kurvára élvezte már. Szerintem ekkora faszt életében még csak nem is látott, nem hogy a seggébe érezte volna. Azt hiszem, megemlegeti hogy meghívott minket. Lehúztam magam Reniről, és szopatni kezdtem őt. Csillogó, gesztenyebarna haját kissé megtépve húztam arcát szaftos pinámba, ő pedig meleg nyelvével belém nyalt és mozgolódott bennem. Zoli, Reni mögül előrenyúlva verte akaratos, hetyke kis faszát, miközben szűk segglyukában teljesen felcukkolódott, ezért szét kellett válniuk. Láttam, ahogy az eres, vastag faszát elnyelő seggből kihátrál, és a lyuk a tágulás enyhülésével megkönnyebbülve azonnal összehúzódik.

Zoli kibukott fasza felcsapódott és a kis shemales csajszitól begerjedve izgalmában egy geci köpetet lőtt ki pont bele a bámuló arcomba. Hirtelen összerezzentem, na én bamba, ez rám jött, futott át az agyamon a gondolat, de mire észbe kaptam Reni már az arcomról nyalta Zoli ondóját. Nem jött ki sok, csak egy kövér csík. Zoli kissé lehiggadva folytatta a seggbe baszást, én meg óvatosan, nehogy Reni elélvezzen elkezdtem szopni őt. Már jócskán szoptam, amikor éreztem, hogy vagány kis fasza, már totál felizgult és fröcskölni akar, így hát kiengedtem a számból és figyeltem élvezését. Vékonyakat, erőseket és sokat fröccsentett. Az első kettő a fejem fölött átrepült és Zoli izmos mellkasára vágódott. A többi kilövellés az arcomba csapódott, olyan erősen ürült ki Reniből, hogy megcsípett, aztán lecsobogott a melleimre.

Zoli sem bírta már tovább. Vastag faszát láttam összerándulni és a kis shemales érezhette segglyukában a belé ömlő forró spremáját. Kicibálva belőle a faszát megragadta Renit és maga elé rántva arcára és hajára lőtte a többi gecijét, amibe még én is beleköptem néhányszor. És Reniből ekkor még mindig fröcskölt az ondó egészen fel a puncimig és a combomra.

A Zoliból kiömlő sűrű geci a nyálammal keveredett Reni arcán, aki tűrte és szerette, hogy alázzuk. Még tovább verte a faszát, már nem lövellt, csak cseppekben jött belőle az anyag.

A középső ujjammal erősen dörzsöltem a csiklómat, teljesen vörös lett és kiduzzadt, a másik kezemmel pedig belepancsoltam Reni arcába. A rajta lévő bőséges geci termést tapicskoltam. A látvány olyan bizarr és gerjesztő volt, hogy ahogy tovább rejszoltam a csiklómat, élesen hasított belém megint a kéj és újra kielégültem. Orgazmusomat fokozta a friss, meleg, síkos ondóváladék tapintása, ahogy gyömöszöltem helyes kis pofiját és ettől a kéjtől élvezésem közben egy kicsit ráejakuláltam Reni arcára. Kicsit elszégyeltem magam a köpések miatt, és ettől a végső túlzástól, de olyan kimerítően jól esett. Az egész cuccos, gecistől, pina léstől, nyálastól lefolyt a mellére és onnan csöpögött rá a még mindig meredező faszára. Csupa geci lett mindene. Pihegve mosolyogtunk egymásra és mindhárman jókedvűen indultunk tovább ebédelni egy jót. Itt a vége, fuss el véle.

 

 

Üdv.: sissi-gee