waterbear Creative Commons License 2011.02.06 0 0 51007

Azt hiszem én igazán tudok mesélni a Colibri kazánról, de a D-ÉG-ről is....

 

Ha nem hőcserélős problémád van a kazánnal, nagy valószínűséggel orvosolható, közzé fogom tenni az un. "otthon javítható" hibáit ennek a kazán típusnak.

 

Készítettem is egy oldalt emiatt http://colibri.tiszacenter.hu, ott olvashattok a kálváriámról és a D-ÉG egyik igazgatójának a hozzáállásáról, valamint a D-ÉG féle, XXI. századi cenzúráról.

 

Összevadászom a D-Ég által törölt hozzászólásokat, ha valaki ebben segít, azt megköszönöm! Kell a hivatalos eljáráshoz.

 

Bemásolom ide tanulságul a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnek küldött levelem:

 

Tárgy: Felszólítás a D-ÉG részére és bejelentés - panasz a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség részére

 

      Tisztelt D-ÉG Thermoset Kft (Bélafi László)!  

Felszólítom, hoghy az Ön által, mint moderátor által a mai nap délelőttjén törölt saját és más hozzászólásokat állítsa helyre a D-ÉG fórumán!  

A tegnapi nap folyamán illetve még ma reggel is 193 hozzászólás volt látható a D-ÉG fórumon, mely tartalmazta az én szavatossági igényem bejelentését is!  

De ezt most elszúrta Bélafi úr, hiszen a Facebook-on is közzétettem, tehát megvan az Ön által törölt egyik hozzászólásom, ami kényes kissé, szavatossági igény bejelentést tartalmaz: http://www.facebook.com/note.php?note_id=170375006341358  

 

Már 2008-ban is találtam szintén a D-ÉG részére kellemetlen, de mégis a fórumról törölt hozzászólásokat a Google segítségével... úgy tűnik, az a "presztízs óvás" Önöknél mára bevett szokássá vált, függetlenül az alapvető emberi, alkotmányos jogoktól....  

 

Ön ettől az Alkotmány biztosította jogomtól megfosztott!  

 

61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a vélemény nyilvánítás és a szólás szabadságához továbbá a közérdekű adatok megismeréséhez valamint terjesztéséhez.  

 

Az alkotmányos jogomtól való megfosztás miatt nyilvános elnézés kérést várok Öntől... de ha nem megy önként, akkor jogi uton fogom ezt rendezni!  

 

Biztosan nem ismeri ezt Bélafi Úr, bár egyik 2008-as hozzászólásom, melyet szintén törölt, tartalmazza ezt is: Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmazhogy "a szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik amelyeket az emberek jó néven vesznek hanem azokra is amelyek bántják felháborítják vagy zavarják a lakosság bármely részét".  

 

Mint említettem is Önnek az Ön által már jól ismert http://colibri.tiszacenter.hu oldalt újból életre hívtam, és a történtekről és a Colibri kazánnal szerzett tapasztalataimről ott fogok mindenki számára hozzáférhetően tényszerűen tájékoztatni az Önök hozzáállásáról a panaszosokhoz, és a garancia időt illetve a szavatosság fogalmát nem ismerő szervízhálózatukról valamint az ugyanilyen tudatlanságban szenvedő ügyfélszolgálatukról is és természetesen a Facebook-on is népszerűsítem ezt az oldalt.

 

  Sajnálom, de ehhez az oldalhoz nem adok Önnek administratori hozzáférést, túlságosan szeret "radírozni"...    

 

Ezt a levelet megkapják a honlapjukon szereplő összes elérhetőségen szereplő kollégák is, hogy tisztában lehessenek azzal, Bélafi Úr miként kozmetikázza törvénytelenül az üzletlánc fórumát, törölve a D-ÉG számára kellemetlen hozzászólásokat, ezáltal bagatellizálva az elégedetlen hozzászólások számát, jó színben próbálva meg feltünteni a céget. És ezzel megtévesztve a fogyasztókat....

És ebből a kollégái is láthatják, hogy a vásárlóknál hogyan ássa alá a dolgozóiknak megélhetést biztosító üzletlánc hitelét.  

 

Ám ezzel, azon felül, hogy az állampolgári jogaimat csorbította azzal, hogy 2008-tól kezdődően 22  hozzászólásomat  törölte ez még ráadásul a fogyasztói döntéseket tisztességtelenül befolyásoló kereskedelmi gyakorlat is, hiszen a honlapjukra látogató potenciális vásárlóban azt a benyomást kelti, hogy a valósnál sokkal kevesebb reklamációjuk  van a termékekkel kapcsolatban!

 

  Tisztelt Bélafi Úr, elég ha beírja a Google-ba a következő parancs sort és meglátja azokat az oldalakat amiket cenzúrázott:

 

  site:d-eg.hu colibri    

 

Két éve már említettem Önnek, nyom nélkül nem tudja törölni a hozzászóláskat...

 

Most is lementettem párat és fel is teszem a http://colibri.tiszacenter.hu oldalra, ennyi elég bizonyítani a törvénytelen eljárását, az alkotmányos jogomtól való megfosztást...  

 

A továbbiakban kérem helyt adni jogos és törvényes szavatossági igényemnek!  

 

2011.02.03 14:57 perckor tettem a bejelentést, melyet megválaszolatlanul hagyott a mai napig, sőt törölt!  

 

Az adataim megvannak Önöknél, hiszen 2008-ban a címemre ki tudták szállítani a hőcserélőt, tahát rendelkeznek minden adattal ami akkor és most is kell hozzá.    

 

A Fogyasztóvédelmi Főfelügyeléseget pedig kérem a fentebb írt panaszom kivizsgálására és a fogyasztókkal szemben tanúsított tisztességtelen piaci magatartás miatt a D-ÉG felelősségre vonását kérem!        

 

Üdvözlettel egy D-ÉG Colibri károsult   Papp János

 

Előzmény: kutya76 (49290)