sissi-gee Creative Commons License 2011.01.31 0 0 1964

Szia, Mindenkinek! Új vagyok itt.

A barátommal normális, hetero beállítottságúak vagyunk. Nekem szép, szabályos puncim van, de a csiklóm nagyobb az átlagosnál, rendesen is nagy, de ha felizgulók 1,5 centire kilóg a fedőbőre alól.

Maszturbálás közben sokszor fantáziálok arról, hogy kukim van és olyan lányoktól áll fel, akiknek szintén kukijuk van, és egymásét verjük. Lehet, hogy bennem is van ilyen hajlam, de soha nem gondoltam, hogy ez valóban létezhet. Amikor először láttam ilyen, ma már tudom shemales lányokat, akiknek rendesen kukijuk van teljesen kiakadtam, lihegtem az izgalomtól. A döbbenet mellet kurvára ingerelt is. Élvezem a nőies szépségüket és a kukijuk változatos formáját. Jó érzés látni, hogy egy csinos csaj kiveri a faszát, jót élvez és még sok gecije is van, tudom ez igen ritka, főleg amellett, hogy jó nő saját mellekkel.

Imádok maszturbálni, és közben nézni, hogy a barátom veri magának. Szerintem szép farka van, és jól esik közben szopni is. Jó sokáig veretem vele, így a hosszabb izgalomtól többet spriccel, és nagyobbat élvez. A hasamra és a mellemre szokta fröccskölni a gecijét, ha jó formában van teljesen összespriccel, csak úgy tocsogok a sok anyagtól.

Lány létemre amúgy is faszmániás vagyok, de az ilyen csajos faszságokra aztán igazán kurvára gerjedek, pillanatok alatt megduzzadok és benedvesedek. Én béna vagyok a gépezéshez, ezért mindig a pasimat nyaggatom, hogy keressen nekem kukis csajokat, akik rejszolnak, akár képen, de még jobb, ha videón, mert nagyon ingerel a látvány, és erre az érdekességre izgulok fel igazán.

Némelyik ázsiai lány kifejezetten csinos és rendkívül helyes, általában nincs sok gecijük, bár néhánynak még az is van bőven, na az ilyen igen nagy kincs felénk. A farkuk látványa izgat, főleg amikor kispriccelik a gecit a kukijuk.

De szerintetek ez frankó, ilyen tényleg van? Jó csajok szép kukival és igazi mellekkel? Ez nem csak valami átbaszás?