reimre Creative Commons License 2011.01.23 0 0 40430

Tényleg nagy öröm az nekem, hogy ADSL gettóban lakhatok. Más, reális alternatíva itt ugyanis nincs. A mobilnet elvben működik, gyakorlatban a sebessége az "elhanyagolható" ketgóriába (GPRS) esik. A dunaweb antennájára nincs rálátás (többek szerint ez nagy szerencse). Aztán van még itt a fibernet nevű rablóbanda. Ezeknek az utolsó 3, általam is ismert előfizetője közül kettő azóta is pereskedik velük. Nem csoda, hogy el kellett adják a céget, de mivel nem a upc-hez kerül a terület így igazi változás nem várható. Persze van ahol ez sincs, de engem meg az idegesít, hogy seed szerverekre jellemző sebességek mögött gyakran látok digis IP-ket, akik ezért fizetnek 2500-at. Ilyen itt sose lesz, legalábbis belátható időn belül nem. Mint ahogy optinet sem.

 

A SAT-TV gondjai nem beálllítási kérdésre vezethetők vissza, a hangsávok butulását mindenki észrevette, aki nem a TV hangszóróira hagyatkozik, a NGC pixelháborúi pedig visszatérő felvetések minden fórumon.

 

Igazából egyébként azért azért döntöttem az összes tré szolgáltatás leépítése mellett, mert herótom lett az összes csomagtól. Elegem van abból, hogy csak akkor kapok mákos tésztát normális áron, ha veszek mellé egy kis ruszlit is és újabb és újabb hűségszerződés hosszabbításokra kényszerülök, ráadásul nagymértékű függésbe kerültem egyetlen cégtől, ami hosszabb távon biztosan nem vezet jóra.

 

A kamaszlányok vs. telefon probléma az ismert volt előttem is, annak idején ez napi 30-40 SMS-ben manifesztálódott, de aztán az MSN meg a mittoménmi megjelenésével normalizálódott.  Ma meg már egyetemisták, mások a preferenciák meg a gondok. Na ezért kell a családi opció, mert se este nem találkozunk se tré alakalmazott nem vagyok, hogy ingyé hívhassam vissza őket, ha megcsöngetnek.

 

A tigáz az úgymond engem se akart visszatartani annak idején, csak kiküldött egy olyan számlát, hogy azóta is felakad a szemem ha eszembe jut.

Előzmény: Törölt nick (40428)