Törölt nick Creative Commons License 2011.01.23 0 0 40428

Ez nem Telekom fügő. Amikor a Tigáztól elmentem az EMFESZ-hez a kutya nem akar visszatartani.

Amikor a OTP-vel leszámoltam volt morgolódás az ugyintéző részéről de én inditottam rosszul hogy máshova megyek. Azt kellett volna mondanom hogy nincs szükségem a szolgáltatásukra. Minden évben valtok közelezőt két jarműre is. Nem egy nagy durranás ez.

 

Ha háborúznak a pixelek akkor bejelented - mint én anno 1 éve vagy fél ? - és kijöttek a saját kollégáim és belőtték ujra ingyen. Nem azert mert nekem hanem azert mert megkapták jegyen és mint barmerlyik ügyfélnek megcsinaltak. Ami elromolhat az el is romlik.

 

Tudom számtalan alkalmam lenne nekem is hogy amikor esetenként berongyolok 1-1 ügyfélszolgálatra személyesen vagy felhivnak telefonon és el akarnak adni nekem valamit "akkor most aztán jol beolvassak nekik" de minek? Ő is csak egy kis hangya mint én, akitől követelnek dolgokat, számonkérik hogy miert nem kötött annyi biztositást, miert nem hozott annyi ugyfelet, miert engedte el az ugyfelet masik szolgáltatóhoz. Ha ti négyen jol elvagytok annyiert annak én tiszta szivből örülök. Megtaláltátok magatoknak a legmegfelelőbb csomagot.

 

Nálunk ahol kamasz gyerekek vannak - és még lány is - nem mondhatom neki hogy az a szám nincs benne abban az ingyenes négy darabban és apa szíjat hasit a hátadból ha magas lesz a telefonszámla. Mi négyen meg minek hivogassuk egymást - én meg ingyen vissza tudok hivni mindenkit - amikor este ugy is találkozunk...

 

Igen nehez eladni szolgáltatásokat olyan helyen ahol 2-3 ismert konkurencia működik a telekom mellett. Vidéken, nagyon vidéken ahol nincs jelentős és sikerült megoldani optika híján ethernetes mikróval legalább 5M sebességet nem tulzás de ugy várnak minket mint a messiást. Ma ilyen helyeket 6000-8000 forintokat fizetnek 4-5M sebességért. Csak internetért(!) és ebben nincs benne a telefon és a TV.

 

Szóval örülj annak hogy oda születtél vagy ott élsz és vannak választasi lehetőségeid.

Előzmény: reimre (40427)