reimre Creative Commons License 2011.01.23 0 0 40427

Tudom, hogy a matávnál a kutyát se érdekli a megszokott mértékű előfizető fluktuáció. Majd esetleg akkor, ha a megszokottnál több lesz. Vagy akkor se.

Egyébként már az se érdekel, hogy mit válaszolnak a  reklamációra (van még rá két napjuk egyébként a 30-ból). Hamarosan lejár a DSL-re a hűség, akkor a vezetékes számot is elhordozom (bár mostanában a zasszony is hajlik már rá, hogy dobjuk ki inkább a fenébe). A TV-re sajna december elején hosszabbítottam hűséget, szal az még egyelőre marad. Mondjuk ahogy mostanában digisedik el az is, ez elég hosszú idő lesz. A hangot már szinte minden adó alatt lebutították és pl. az NGC olykor a "háborúzó pixelek" című műsort adja egész nap. 2 éve még a hang is jó volt meg ilyesfajta pixelháború is csak egyes BOOM csatornákra volt jellemző.

Egyébként csak a mobil előfizetésen  előfizetésen megspórolok egy csomót, mert a konkurrenciánál 930 Ft-ért 4 kártyát tudtam a családi opcióba vonni, trééknél ez kártyánként 950 Ft. Na ez tényleg flat-rate és lefedi a magánbeszélgetéseink 80-90%-át.

Előzmény: Bolivian Dancer (40423)