asdf_ Creative Commons License 2011.01.22 0 0 40421

Vélhetően az adott díjcsomagnak  - amire váltottál esetleg - szerves részét képezi többek között pl. a hangposta szolgáltatás is.

 

Ez eddig rendben van, de nekem konkretan tokom tele van minden ilyen szolgaltatassal, amit csak ugy a szolgaltato egy csomag reszekent onkent beallit (es veletlenul anyagilag ez nekik mindig elonyos). Ha van egy telefon elofizum, 6 eve nincs rajta hangposta, akkor ne kapcsoljak be automatikusan, mert eddig sem volt, vagy pedig a megrendelom x-elhessem be, hogy nem kerem. Es egy pottyet talan hangsulyosabban jelezzek, hogy a csomag reszekent milyen szolgaltatasokat aktivalnak, hogy legalabb veletlenul eszrevehessem. Ennyi.

Amikor nemreg atvittem a mobilos elofizunkat, ott is hangsulyosan kertem, hogy hivasvarakoztatas, hangposta, emeltdijas tiltva legyen. Ofcoz a hangposta csak bekapcsolva lett (ez a pannon volt amugy).

 

Ha nem akarod használni, kikapcsolod. Nem kell hozzá kurvaanyázni. pár dtmf kódot kell bepötyögni a hangposta esetében is, mint bármely más szolgáltatás ki-be kapcsolása esetén.

 

Egeszen addig, amig nem egy telefonkozpont mogott ulsz, es isdn rendszerkeszuleket kene a bejovo vonalra radugni ehhez (az ugyfelszolga elmondasa szerint, bar fene tudja, szerintem ha a mellekrol kerek egy fovonalat, nyomkodhatnam).

 

Gpondolja móricka.... De lehallgatni nem próbálja meg...

 

Asszem megprobaltam, de valami pin kodot kert hozza, amirol ertelemszeruen fingom sincs. De ez csak kodos emlek, szoval lehet, hogy nem igy van.

 

abba nem gondolsz bele, hogy lehallgathatnád, és a hűdeintézkedésed csak a további "nem felel esetén átirányítandó a hangpostára" szolgáltatást kapcsolták ki. az addig bejött üzenetek rád várnak....

 

De, belegondolok, es tudom hogy igy van, hogy vagy valaki, vagy egy faxkeszulek uzenetet hagyott, emiatt van modulalt tarcsahangom. Es hogy miert van meg mindig, arra azt hiszem az elozo pontban irtam lesz a valasz.

Előzmény: rainman (40420)