Uff Creative Commons License 2011.01.15 0 0 1105

     az ember már csak olyan, hogy igényli az anyagi biztonságot

 

 

Úgy van. Normális társadalomban ennek a biztonságnak a feltételeit a családok munkájukkal, az érte kapott jövedelemmel teremtik meg maguknak.  Nem pedig közpénzek megcsapolásával !!!  Az adóknak nem az a célja, hogy azt visszaosszák egyes társadalmi lobby csoportoknak, hanem az, hogy abból valósuljnak meg szolidaritás alapján igénybe vehető állami szolgáltatósok. ( közrend, közutak, vasúti pályák, eü, oktatás, jog)  

 

Aki nem fizet szjá-t a gyerekeire hivatkozva, viszont az állami szolgáltatásokat fokozottan használja az megkárosítja polgártársait, mert cserébe soha semmit nem nyújt számukra.

 

 

 

   hogy áldozatot merjen vállalni,

 

Saját gyerekek megszülése, felnevelése nem áldozat !!!!!!!

 

Amit megfogalmazol itt az egy beteg értékrend, amit a társadalomból száműzni kell, mert ha nem, a társadalom rothadásnak indul, elsatnyul, betegtudatúvá válik és az egészséges társadalmak óhatatlanul és természetes módon a perifáriákra szorítják.  

 

Aki a gyerekei szülését, nevelését a társadalomért hozott áldozatnak tartja az beteg lelkületű ember.   Ezeket nem támogatni kell, hanem oktatni, segíteni abban, hogy veleilleszkedjnek az egészséges társadalomba. Ezt addig kell megtenni, amíg még nem késő.

 

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (1096)