Ági_ca Creative Commons License 2011.01.13 0 0 1078

Cocer:

Eddig mindig nyugtatott a doki, hogy hát szerinte milyen szép a seb, stb- szerintem csúnya volt és piros és 5 öltéses- és most szerdán kontrollon ő is azt mondta, hogy ez most szerinte is nagyon- nagy. És hogy biztosan sokat erőltettem. Ami egyáltalán nem igaz, mert varratszedésig (3hétig volt benne felszívódó varrat) egyfolytában polcoltam, alig jártam, ha jártam, csak spec cipőben, mankóval- amit mondta, hogy nem is kellene- jegeltem a lábam, szóval figyeltem rá. És már a varratszedésnél ekkora volt. Akkor azt hittem, csak be van dagadva. Most pedig mondja, hogy hegszövet és polcoljam, jegeljem, ne járjak; várjak vele 3-5 hónapot, mire kicsit lemegy. De a hegszövet nem megy le basszus. És most 2x akkora a bügyök helyén a lábam (és nem hiszem, h duzzadt, mert olyan kemény, mint a csont) és még a régi cipőket sem tudom már felvenni, pedig elvileg az lett volna a lényeg, s most még csúnyább :(( 21 éves vagyok, és nem kellene ilyenekkel szenvedni. Ráérnék később :P

Neked a duzzadás mekkora (volt)? Azt írtad, már tudsz 3 hete cipőt hordani. Csak a bügyök helyén dagad fel, vagy a többi helyen is?

A másik pedig, hogy nekem az ínnal csináltak valamit- elvágták vagy meglazították- de ugyanúgy áll a lábujjam, akár hordok este sínt, akár nem, ugyanúgy visszaáll ferdén, mint előtte. Kicsit sem különb. Akkor nem tudom, mi értelme volt megműteni ott is?!

Ahh.

 

Ági

Előzmény: Törölt nick (1076)