sancibácsi Creative Commons License 2011.01.13 0 0 1836

Én a nevem adtam a dologhoz, hozzászólásaimhoz, véleményemhez. (A mail-em-ben ott a nevem).

Vannak itt mások is akik a honlapjukat csatolják, ez is nyílvános. (lásd vackort, vagy a cserépkályhás topikban bsztom-ot, stb). Azt tükrözi, hogy felválalja amit ír, nem rejtőzködő, arc nélkül handa-bandázó személy. Én az ilyenek hozzászólásait nagyobb 'tekintélyű'-ként kezelem, a mérlegen többet nyom.

Míg vannak mások, akiknek ninc-jéhez nem publikus a mail, vagy olyan mail tartozik, ami szintén 'fiktív', nem mutat SENKIRE, személytelen. A fórumozás írott, vagy jogi szabályai ezeket megengedik természetesen. Nem mondom, hogy ne legyenek ilyenek. De az ilyen 'forrás'-ból származó hozzászólások számomra nem olyan súllyal bírnak. Különösen illene a kritikus, ellenséges, -vagy bárminek nevezzük is- hangvételű mondanivalót alátámasztani, nyomatékot adni a mondanivalónak. Így az ilyenek csak kötekedésnek, arogáns, öntelt fellengző, vagy esetleg kimondottan rosszindulatú .....-nak tűnhet.

Én csak ismételni tudom magam, hogy aki valóban tájékozódni akar, akkor annak nem csak az számít, hogy MIT, hanem az is hogy KI mondja/írja.

Üdv Sancibácsi.

Előzmény: Dunit (1832)