Törölt nick Creative Commons License 2011.01.13 0 0 1076

Sziasztok!

Juliette 65!

Hát a gipszlevétel után nem fogsz rögtön futni, de ezt te is tapasztalod.  Ha a dokid szerint terhelhető már a lábad akkor muszály terhelni. A naponta többszöri bokakörzés, lábujjmozgatás sokat segít. Ha leülsz még sokáig pócold fel. Nekem a fém a lábamon már teljesen kitapíntható és ki is dudorodik. Kiváncsi vagyok mit mond a doki.

Robbiegirl!

8 eres EKG, teljes vérkép, vízelet és tüdőszűrés eredménye kell. Az ortopéd orvos a leletekkel fog az anesztológushoz küldeni. Jobb minél előbb túlesni  rajta és meglátod, hogy megérte. Nincs falatrengető fájdalom. A kis kellemetlenségre, meg elég a fájdalomcsillapító.

szilvamagw!

Sajnálom nagyon anyukádat. Sokat kellett volna pihenni és felpócolni. Gondolom visszament a dokihoz. Nekem is a bütyökműtét mellett csinálták a kalapácsujjamat is. Nekem az ujjam alsó részén volt a műtét három öltésnyi varattal. A bütyökműtét mellett észre sem

vettem a kalapácsujj műtétet egyébként is az sokkal előbb gyógyul.

Ági ca!

Ne légy elkeseredve. Lehet, hogy a dagadástól ilyen a lábad. Nekem is dagad még kicsit,  10 hét után. Igaz a dagadás a terheléssel van egyenes arányban. Három hete már rendes csizmában járok. Az esetleges hegszövetre a dokid mit nyilatozott?