androbest Creative Commons License 2011.01.12 0 0 3871

Kedves DDOMO!!

A felvetés amit a péniszbe való injekciókról írsz csupán potencianövelő szer!!

Mivel gyúrtam annó volt 1-2 "ismerősöm"akik próbálkoztak ilyennel.Szex előtt kell beadni és pár perc elteltével 80%-al javítja az erekciót(csak az erekciót)a pénisz növekedésére nincs hatással én úgy tudom,másrészt szakavatott személy kell a beadáshoz mert a barlangos test egy két idegét elkapod nagy a valószínűsége h megsérülhetsz (akár maradandóan)Ugye azt nem szeretnéd gondolom?Bár megeshet h te másféléről tudsz,de én erről már hallottam.CSAK POTENCIANÖVELÉSRE HASZNÁLJÁK.A farkat nem növeszti,ez van.

VISZONT mivel gyúrtam régebben(ezt inkább a Lórinak mondanám) 4 évet amiből volt kokszos időszakom is esetleg tudnék mondani pár dolgot a szteroidokról amiket én magam is használtam izomnövekedésre.

Amikor megvettem az andro-t a használatiban azt írják h tesztoszterone kezelés mellett a hatás nagyobb és gyorsabb!!Ezt az egészet azért mondom el (bár lehet tudjátok is páran)h hátha segíthetek!PERSZE SENKIT NEM BÍZTATOK H KOKSZOLJON és mivel nem kokszoltam már rég mikor elkezdtem csinálni a faroknövelést én nem alkalmaztam ezt a módszert!

Mivel a tesztoszterone szint a kulcs a faroknövelésnél is(urológus mondta)lehetséges h valakinek azért nem megy mert alacsony neki a szint!!És viccen kívül mondom!

És legyen andro ,jelq mind1 de ha kokszolsz tuti h nőlni fogkb 30-40%-ban gyorsabban a kelleténél!PERSZE EZ SEM VARÁZSÜTÉSRE MEGY!!Van pár beavatott emberem a konditeremben akiket régebbről ismerek és bizony nagyon cool azt mondják,és el is hiszem nekik.EZT AZ EGÉSZET AZÉRT ÍRTAM MERT LÁTOM VKINEK NEM MEGY A DOLOG ÉS HÁTHA SEGÍTEK EZZEL IS!EZT MEG KELL FONTOLNI,SENKIT NEM AKAROK BUZDÍTANI ERRE MERT ÉN SEM ALKALMAZTAM MEG MÁR ELÉGEDETT IS VOK A MÉRETEMMEL.De aki ténylegesen nagyobb pélót szeretne és türelmetlen mint mindannyian gondolom,az megfontolhatja a dolgot. DE A PÉNISZBE VALÓ INJEKCIÓZÁST NEM SZABAD ,MERT ÓRIÁSI A SÉRÜLÉS VESZÉLYE,sajnos hallottam hírüket és lakasztó is lehet a dolog!!!!!!!!!

Kérdezhettek ha gondoljátok,én csak az őszintét mondtam,nem bunkózok mint azt már tudják páran!!

HAJRÁ SKACOK