Lefety Lóri Creative Commons License 2011.01.11 0 0 3866

Na így kell ezt!

Gratulálok mind2tök sikeréhez!

 

Ki ne maradjak én is megosztom mit sikerült eddig:

Szóval én úgy 2009 márciusában kezdem el ismerkedni a jelq névre keresztelt gyakorlattal, az elején csak úgy próbálgattam de már akkor is látszott hogy használ a dolog elkezdem hát heti 5x csinálni.

Kezdetben 14cm volt a méretem apropó a mérés dolgot én is úgy képzelem el ahogy Androbest leírta annyi külömbséggel hogy én mindig csak éppen hogy hozzáérintem a vonalzót a bőrömhöz, nem nyomom be csontig, dehát kinek hogy a lényeg sztem mindig ugyanúgy kell és akkor látni hogy változik -e.

Szóval áprilisban már 14.2 mértem valamikor a hónap közepe fele, lelkes is lettem hogy működig a dolog a hónap végén már 14.6lett! Május végére 14.9cm értem el, csináltam tovább de valahogy megállt a fejlődés és június végén még mindig ugyanannyi volt ... Hát akkor abbahagytam a dolgot bár lehet nem kellett volna még.

Tavaj év vége felé rávettem magam megint egy kis növelésre vettem egy Penen féle pumpát és használtam vagy 2 hónapig úgy ahogyan azt kell! De nekem az nem növelt semmit talán kissé vastagabb lett de azt meg soha nem mértem szóval hossabb nem lett az tuti. De ha már így elkezdtem a témával foglalkozni gondoltam visszaálok a jelqra kicsit hátha hoz még azért :)

Úgyhogy most mondhatni naplót vezetek minden hónap végén mérem az eredményt, és minden hónapban módosítok valamit amíg azt nem látom hogy van fejlődés. Pl most csak heti 3x edzem de akkor nagyon szabályosan és úgy érzem jól is esik, ha nem jön be majd lesz heti 5megint vagy valami.

Egy pár hónapot rászánok most úgy érzem.

 

Bevallom kicsit fura volt olvasni hogy van akinek folyamatosan nőtt én valahogy úgy érzem az enyém az első 2-3 hónapban meglódult aztán meg semmi de nem értem miért...

Remélem sikerül még továbbjutnom.

 

Előzmény: tomi 16 (3865)