fokkerman Creative Commons License 2011.01.08 0 0 4703

stevemegane!

 

Ha egy kicsit jobban odafigyelsz, akkor talán jobban leesik, hogy: "szinte alig, vagy kicsit" higítva,  és nem töményen! Mert úgy azért én sem alkalmazom és nem is ajánlom senkinek.

Az én motorom még nem a PDTDI, amelynél már a bordásszíj fogazott része hajtja a vízpumpát, hanem még a szalagszíj! Ezekből és a PDTDI és egyéb motorokból elég sokat csináltam, csinálok és fogok is! A 14 éves víppumpáról annyit: minek cseréljem, ha tökéletes az állapota, nem folyik, nem szivárog, nincs hangja, nem lóg a tengelye, nem csapágyas és az ékszíjtárcsa sem üt! Bár az új ott porosodik, figyel a a polcon a garázsban. Nem ide tartozik, de szigorúan betartom a vezérlési rendszer csereperiódusát, sőt 10e. km-mel előbb szoktam cserélni mindent(vízpumpát kivéve!)!

Az audival hét éve "nyúzzuk" egymást, eddig mindketten elégedettek vagyunk! Megjegyzem, a fagyálló is azóta van benne és eddig nem volt vele gond. Gyári a fagyálló, mielőtt megvettem Svájcban, az utolsó szervíz alkalmával cserélték az előző tulaj szerint. Akkor még ez úgy "nem esett le", csak amikor itthon megnéztem, akkor dobtam egy hátast, hogy ennyi a fok! A gyári fagyálló higítatlan formában 70°-os, de van benne 2l deszt.víz. Problémát eddig nem okozott! És egy jó pár ismerősnél sem, aki így alkalmazta! Nyáron soha nem megy fel 90° fölé, százas szöget oda lehet verni mellé!

Valszeg, igazad van a hőleadó képesség miatt, én fogalmaztam rosszul. A hővezető képessége jobb.

Egyébként nem ajánlottam volna, ha nem jött volna be nekem így. Remélem, én sem bántok meg senkit, nincs is szándékomban.

Tudnám tovább folytatni, de én egy kályha miatt vagyok itt!

Előzmény: stevemegane (4684)