Jantó G Creative Commons License 2011.01.04 0 0 139

Az igazat megvalva teljes mértékben egyetértek Tóth Richárd kolegával,mert mi is nagyon sok hasonló problémával küzködünk.

 

Veszprém megyében és környékén is sok a garázs mester , akik igyekeznek tönkretenni a piacot, mint az árakkal , mint a minőséggel.

 

Bosch szervizként nagyon sok hülyeséget láttunk már.

Én kb 4-6 éve programozok autókat , elötte pár évig  szigorúan sajátokon + különféle tanfolyamokon igyekeztünk elsajátítani a tudást.

 

Sok olyat látni, hogy egy autón nem is az a softwer van amit ,ahhoz a tipushoz adtak ki .

 

Pl.:nem mondom melyik neves bpesti tuningműhely peugeot partner tuningnál feltelepített

      egy már meglévő (bevált) expert softwer (mert ugyan az a motor  :-)  ) ,csak éppen azáltal kb 30 hiba lett a motorvezélőben , mindezekután vissza adták az ügyfélnek aki sajnos el is hozta. Az autó két hét múlva meg állt. Compúter csere.

 


    Találkoztam olyan szintén magát nagyon hídető műhely munkályával , ahol gyári program volt az autón miután az ügyfél eljött tőlük. :-(  (ez gusztustalan)

 

 

 

És még tudnám írni a végletekig.

 

Ha valaki valamit nem tud és kérdez az nem bűn , de úgy tuningolni (email-ben),hogy nem látom az autót és nem diagnosztizálom , na az ostobaság.

 

 

 

A slave eszközökről csak annyit, hogy nekünk is van evc és dimsportos eszközök mellet

 

Oct-tuning programozónk, mert ha valamiben nem vagyok biztos, nem verem át az ügyfelet , inkább kevesebbet keresek.(Bár már az oct progikat  másolják)

 

Előzmény: Reklámszerződésed van-e? (138)