inoxjewels Creative Commons License 2010.12.31 0 0 9270

Továbbra is azt mondom, hogy 2011-ben Gábor az a magyar motorversenyző, aki kellő gyakorlattal és tudással bír egy komoly nemzetközi megmérettetéshez. Tisztában vagyok azzal, hogy első hallásra a kezdeményezésem naívnak tűnik. Lassan 50 éve én is ebben a gyalázatosan adminisztrált, 65 éve folyamatosan ócska pitiáner csalók által kormányzott sumák országban élek (és nem élek jól). Pont mintha Nicaraguában, Costa Ricában, vagy bármely sötét Közép-Amerikai országban lennénk. De éppen az a lényeg, hogy egy ilyen privát kezdeményezés eredményét nem nyúlhatnák le csak úgy. Ennek a gyűjtésnek olyan sajtóvisszhangot kellene szerveznünk, hogy belesajduljon az egész világ füle. Az internet világa sok ilyen lehetőséget kínál és ha egyszer a nemzetközi média jó storyt szimatol akkor tudunk olyat tenni, aminek már csak melléállni lehet majd.

Tehát ne üljünk fel a média rosszízű fanyalgásainak se, mert nekik hírt kell csinálni és minél többet baszogatnak valakit annál hitelesebbnek tűnik! Simán el tudom épzelni, hogy Gábor soha nem mondott ilyet, de még hasonlót sem. Szerintem ő pontosan tudja, hogy a max. 4-5 világsztár kivételével mindenkinek szponzorokat kell hoznia, ha jó motoron akar ülni.

A kamatokat pedig egyéb jótékony célra fordíthatjuk (Motoros Mentők, MAMI , stb. támogatása), vagy évvégén összefutunk egy kocsmában és iszunk egy sört. Nagyon tiszta, nagyon elegáns dologra gondolok, olyanra hogy a szerencsevadászoknak semmi esélye ne legyen!

Előzmény: perselus (9268)