Fogár Creative Commons License 2010.12.28 0 0 29111

sziasztok!

 

na végre sikerült elintéznem az orvos kérdést...igaz 3/4 12től 3/4 4ig vártam az SZTK rendelőben...itt-ott majdnem elszakadt a cérnám...sosem tudtam ki miért megy be előttem,vagy ki miért kerül sorra...pl nem értettem,h az aki pl fél3ra ért oda ctg-re miért mehet be előttem miután megcsinálták neki a ctg-t...ilyenek miatt a büdös életben többet ilyen rendelésre nem fogok menni.

Azt sem értettem h az a szakadt nő aki odavergődött 1körül a 3gyerekével miért ott csinált gyermekmegőrzőt a férjével együtt...gyerekek irtó lármát csaptak és végül már nyűgösek is voltak, A-tól Zettig felnyalták-törölték a mocskos padlót...sajnáltam is őket,meg idegesítettek is...ja és természetesen ő is előttem ment be...persze értem én,h gyerekkel volt meg minden...de akkor ha odaviszem a két gyerekem akkor én is előnyt élvezek???

 

Szóval bejárok majd a Baross utcába-az orvosnak van ott magánrendelése-szóval végetért ez az SZTK őrület. Nem tudom mennyibe fog ez kerülni,de mindenesetre ezt a tortúrát én még1x nem vagyok hajlandó végig csinálni.

Ma ránézett az új családtagunkra- 15mm és dobog a szíve, bő 7hetesnek mondta-ami megfelel az adatoknak,mivel holnap leszek betöltött 8hetes.

Pár napja elég tré a közérzetem napközben...émelygek,forog a gyomrom...stb...sok kaját nem kívánok...