Genie in a battle Creative Commons License 2010.12.28 0 0 29107

Szia Mindenki!

 

Mieuw, uuuh, szegény, ez kemény, pont karácsonykor, nagy szerencse, hogy senkinek - de főleg neked és a picinek! - nem esett baja.

 

Kokian, szépe a képed! :) Jó neked, hogy bement vele apa, nálunk sajnos gyakorlatilag soha nem tud, mert ő dolgozik, mire UH-ra megyek... Majd elmegyünk együtt egy fizetős 3Ds-re valamikor.

 

Nálam  amúgy minden rendben, a rosszulléteim is szépen javulnak, múlt hét kedden voltam 12. hetes UH-n, aztán ma is voltam UH-n, mert az integrált szűréshez azt ott speciálisan végzik.

Nem tudtam, hogy ma is lesz UH, azt hittem, csak a vérvétel miatt kell menni. Elégrosszul indult, mert az UH-s azt mondta, alig lát valamit, mert nagyon kemény a hasam, próbálkozott egy darabig, aztán átálltunk hüvelyire. Ott viszont minden OK volt.

Viszont a múlt héten is 12w6d-nek írta az UH és most is... Ugyanúgy.

A mai mérés egyébként éppen időben van, szerintem pontosan ennyinek kell lennie - de nem értem, mi lehetett múlt héten. Persze, tudom, más doki, másként mér, de azért fura.

Mindegy, úgy döntöttem, nem paráztatom magam, a szívhang totál rendben volt, orrcsont látszott, a tarkóredő 16 mm, úgyhogy elvileg minden OK.

 

Legközelebb január 25.-én megyek.

Előzmény: Cserri (29106)