Casanova márki Creative Commons License 2010.12.10 0 0 5633

Most, hogy a vihar után visszatért a net, sikerült elolvasnom a Raffay - interjút.

Biztos Lalo majd higgadtan ízekre szedi, és tételesen cáfolja a sok rosszindulatú, és gyűlöletszító csúsztatást, a sok magyar tarka nagy marhaságot, amit ez a magát Trianon-szakértőnek nevező, és egyetemi katedrát kapó figura összehord.

Az újságíró, a lap szellemiségéhez hű "színvonalon" feltett kérdésére, miszerint a mai szabadkőművesek nemzetellenesek-e, Raffay azt válaszolja: az egyik szervezetük tesz nemzetellenes megnyilatkozásokat.

Na, ez a sunyi, és alattomos ködösítés. Mindenki tudja, hogy raffay a Magyar Nagyoriensre gondol, csak mert progresszívabb, és nem tekinti elsődlegesnek az istenhitet.

Szerintem az a nemzetellenes megnyilatkozás, aki eltagadja egy nemzetközi, de magyarországi, magyar állampolgárokból álló szervezet áldozatos munkáját, amit nem vervén nagy dobra, de mégiscsak a haza üdvéért tesz; az a nemzetellenes, aki elhallgatván le-, és kitagadja azt a sok hazánkfiát, akik külföldön is nagy megbecsülésnek örvendtek, akik máig sokunk példaképei, általános iskolai "tananyagok", a magyar kultúra, és tudomány jelesei. Az a nemzetellenes, aki teszi ezt azért, hogy felfigyeljenek rá, és jó pontot kapjon olyanok körében, akik egymillió magyar honfitársunk haláláért közvetlenül, vagy közvetve felelős nemzetellenes eszmék újraálmodói.

Raffayt, és sötétben botorkáló követőit pedig gyorsan megnyugtatom, mielőtt még újabb bizonyítékát találnák az összeesküvéseknek: nem vagyok szabadkőműves.  

Előzmény: Lalo (5630)