puniversal Creative Commons License 2010.12.02 0 0 8197

A dolog törvényességét és a rendőr lányra vonatkozó nyomást tökéletesen értem, nyilván feljebbvalóit kéne arra utasítani,hogy ,ahogy te is írtad ne a parkoló autókat vizslassák.

Hogy a betörőket mennyire tartja vissza azt nem tudom, mióta felszerelték loptak már el innen autót és állítólag nem adták ki azt a videófelvételt a közterületnél!

(Najó,ebbe ne menjünk bele,mert én sem ismerem a részleteket,de ha olvassa olyan,aki így járt jelezze)

Az elhanyagolt füves rész amiről írtam egykoron focipálya volt.

Mára se kerítése,se semmilye! Egy 100 helyen felrepedt, gazzal benőtt betonlap.

Rakodási engedélyről szó nincs,amiről írtam azok az itt lakók napi "rakodásai",melyeket szigorúan véve illegálisan végeznek.

Rövidre zárva azt tartom felháborítónak,hogy ellehetetlenítik az embereket!

Mindenkit megértek,azokat is akiket zavar ez a sok autó,DE tisztában kell lennünk azzal,hogy ez egy LAKÓTELEP!

Itt nem azért parkolnak a fűre az autók,mert nem tisztelik a lakók a környezetüket vagy mert felelőtlenek,hanem mert egyszerűen NINCS, azaz NINCS más lehetőségük!

Erre az a megoldás,hogy lakótelepi roulettként cserélődnek az autók, a szerencse dönt és akinek nem jut hely az 30ezres bírságot kap?

Az itt lakók kb 100 szor jelezték már,hogy muszáj lenne parkolóhelyeket létesíteni,mert ez így nonszensz.

Kamera felvételei alapján büntetni meg pláne az,mert így minden egyes 1p-es megállásért megbüntethetnek. (ezért nem igaz,hogy másnap a rendőr kapna el)

Ebben e a legrémisztőbb! Jövök haza és gondolkodhatok,hogy jaj remélem be van kapcsolva az övem,mert látszódhat, vagy remélem mindkét izzóm ég elöl,mert meg fognak büntetni?

Kíváncsi volnék a véleményedre a konkrét esetről!

Szomszédom a parkolóból kifelé menet a másik ház mellett megállt,hogy felvegye egy kollégáját,akinek barátságból segít bejutni a munkahelyére.

Konkrétan félreállt a ház mellett 3 percre,ki sem szállt a kocsiból!

30 000 ft bírság! "

"úttest széleinek metszéspontjától 5 m-en belül megállási tilalom."

Most őszintén, szerinted ez normális? Egy parkolóban?

(Ime a kép, és azért nem gurult előrébb,mert pocsolya volt) Ismétlem, 3perces várakozásról van szó egy PARKOLÓBAN!!!!!

Előzmény: Wizard14 (8196)