akinta Creative Commons License 2010.11.23 0 0 1660

Drága Sancibácsi !

Teccik látni azért mondtam, hogy kérdezni tessék szíves lenni. Ha megkérdezte, volna, hogy hogyan tettük az ajtóra a külső boltívet, akkor nagyon szívesen elmondtuk volna, hogy nem RÁ van téve, hanem elé, rátakarással.

Tudom, hogy nem sokba néz bennünket, de elólvastuk a fórumot, (bocsi nem én hanem a férjem). Szóval elolvasta a fórumot elejétől a végéig, és nem kerülte el a figyelmét ez a momentum, és tanultunk a MÁS hibájából, mert volt olyan rendes, hogy ezt közzétette.

Szóval, ha kérdez, hogy ez nem látszik jól a képeken, vagy úgy látszik, hogy... akkor szerintem egy csomó "kedves " hozzászólást megúszhattunk volna.

De inkább azt az utat választotta, hogy azonnal teljes magabiztossággal állította, hogy jól elcsesztük.

Nem lett volna jobb rákérdezni  mielőtt álmatlan éjszakákat okoz valakinek?

Amikor megkongatta a vészharangot ,egy fél napra voltunk a befejezéstől. Azt mondta , hogy BIZTOS, hogy a tüztér aljáig vissza kell bontani a kályhát.De nem mondta meg, hogy miért, és a napokban nem tudott eljönni megnézni.

És még mindíg nem kérdezett semmit.

 Mérlegeltünk.

Ha befejezzük, és a használat során beigazolódik, hogy tényleg szar, akkor szinte ugyan annyi lesz visszabontani, mint akkor a vége előtt, hansúlyozom egy fél nappal .Az anyag nem vész kárba (nagy része), "csak" idő és munka.

Döntöttünk.

Befejeztük.

Utánna beszéltünk dpek-kel és gyakorlatilag elmondta ai a fórumban volt, csak kérdezett is!(kémény stb....). és azt mondta komoly gond szerinte nem lesz vele. Ami meg lehet, az minegyikkel lehet bárki építi.

Üdv:

Akinta

Előzmény: sancibácsi (1656)