kicsizsu69 Creative Commons License 2010.11.16 0 0 252

Érdeklődnék, hátha közűletek tud nekem valaki segíteni ill. tanácsot adni.  Évek óta kűzdök váll ill. kézproblémákkal. (kb. 5 éve)

Mindent bejártam sztk-ra ill. privát rendeléseken is. (Fizikó, masszázs, jade köves masszázságy, gyógytorna, ultrahang,  izomlazitó és fájdalomcsillapitó szerek szedése, lézeres kezelés, röntgen sugárzás (fájdalomcsillapításra) ) szóval ennyi röviden 5 év alatt, közben fogam összeszorítva is de mindig dolgoztam. Mostanra nagynehezen egy MR felvétel kimutatta hogy nyaki gerincsérvem van a 5-6 és 6-7 között. Elő vagyok jegyezve műtétre , hogy pontosan milyen módszerrel műtenek majd azt még nem tudom kb. januárba lesz a műtét. A baj csak az hogy a többi csigolyán is elég "súlyos degeneratív elváltozások " vannak.  Szóval a lényeg az , hogy szerintetek ha a műtét után elindítanék egy rokkantosítást mennyi esélyem lenne hogy sikerül.

41 éves  nő vagyok, több mint 20 év munkaviszonyom van.  Közalkalmazott vagyok, de nem a legkönnyebb fajtából, a munkaköröm Gyermekfelügyelő egy Lakásotthonban, ahol folyamatos műszakban (term. beosztva) éjjel-nappal 12 órában  12 gyermek teljes ellátását kell megoldani.  (Röviden: napi bevásárlás, hazacipekedés, főzés 13 emberre, napi 5x étkezés biztosítása,  takarítás 3 szintes 6 szobás házat, éjjel mosás  7 kg kapacítású mosógéppel, ami barátok között is vizesen van 15 kg,  vasalás, éjszaka is takarítás)  Szóval a munkakör leírásában is az áll: főleg kezeket, lábakat igénybevételnek kitett fizikai munka.  Szóval szerintetek érdemes lenne -e műtét után elindítani egy rokkantosítást, mert szerintem ezt a munkát nem fogom tudni csinálni. Mert ha meg nem csinálja meg rendesen az ember a munkáját akkor meg elkűldik és akkor mit csinálok?