vbabra Creative Commons License 2010.11.04 0 0 2538

Imádok olvasni! Bárhol, bármikor. Általában utazás közben szoktam, mondjuk ott inkább csak a hossazz utazások alkalmával, pl bkv-n nem. Ott nem tudok kellően belemélyedni a könyvbe.  Persze, legjobb otthon, vagy egy zöld parkban, madárcsicsergés közben olvasni.

Meg nekem ez attól is függ, milyen könyvet olvasok. Nem tudom, miért van ez, de ha pl sci-.fit vagy fantasyt olvasok, akkor szeretek otthon lenni közben, ha meg mondjuk nem annyira elvont történetet, akkor lehet akár egy park is. Pélkdául, a Da Vinci kódot mindig ott olvastam, ahol éppen időm volt rá, mert annyira lekötött, hogy semmi másra nem tudtam figyelni mellette.

De pl. egy sci-fit, mondjuk Az éhezők viadalát, vagy a Battle Royalet csak otthon szerettem olvasni, mert minden zavart közben.

A hangoskönyveket én sem szeretem, valahogy szeretek az én tempómban olvasni, van, hogy egy szakaszt elolvasok kétszer, stb.

Különben, ki mit olvas most? Valami jó könyv? Én most várom a Futótüzet, ami Az éhezők viadalának folytatása lesz. Imádom a folytatásokat!! Épül az elsőre, tovább viszi, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok. Meg a cím sokat sejtet!

Ezen kívül majd az Angyalok és démonokat akarom elolvasni, nagy hiányosságom!.-) Illetve, most voltam Rómában, úgyhogy láttam a helyszíneket! Remélem, jó lesz!