vackor11 Creative Commons License 2010.10.23 0 0 1515
Kedves M&M,

Engedd meg, hogy az őszinteség jegyében figyelmedbe ajánljam 1366sz hozzászólásomat az általad linkelt "Problémák"-kal kapcsolatban.
Nem szeretnék veled (sem) vitatkozni, de azért megengedem magamnak, hogy egy 2 éves tömegkályhaépítési tapasztalatokkal felvértezett szakértő honlapját ne tekintsem mindenben referenciának egy 20 éve praktizáló mester tudásával szemben.
Ami a részletes leírásokat, méretezési útmutatókat illeti, a probléma szerencsésen megoldódott: mint írtad, az általad megadott oldalon minden megtalálható.
Én ugyan nem dolgozom az az építőiparban, de nem becsülnék alá egyetlen mesterséget sem. Egy villanyszerelést ugyanolyan sima ügy összehozni, mint egy tömegkályhát. Mindkettő akkor válik komplikáltabbá, amikor szakszerűen, a lehető legjobb minőségben szeretnéd csinálni.
Egyébként mindenkit csak biztatni tudok arra, hogy közkinccsé tegyen minden olyan tudást, információt, ami nem képezi más szellemi tulajdonát, illetve bírja a tulajdonos hozzájárulását. A saját szellemi termékével, tudásával ugyanis mindenki szabadon rendelkezik. Az önkéntes közkinccsé tétel nemes tett, a lopás bűn. Azt javaslom, hogy arról beszéljünk, amit mi, önként és bérmentve hozzá tudunk tenni, ne arról, amit mástól várunk térítésmentesen.

üdv,
v11
Előzmény: Törölt nick (1514)