Törölt nick Creative Commons License 2010.10.22 0 0 9915

Üdv !

Amit írsz azzal nincs baj de 1-1,5 éve voltak itt jó kis arcok, ha visszaolvasol megtalálod. Ugyan jónéhány hozzászólásuk törölve lett, de a zsebben kotorászás volt a kedvenc témájuk.

A kisnyugdíjashoz meg egy sztori, de lehet megköveznek érte. Egyszer bankos ügyeimet intéztem és a szomszéd ügyintézőhöz leült egy idős hölgy. Ha az utcán szembe jönne és kérne egy százast kettőt adnék neki úgy nézett ki. Az volt a problémája (mert áthallatszott) hogy a 15 ezer dollárját mikor váltsa vissza forintra mert mozognak az árfolyamok és szeretne a lehető legjobban járni.

 A 2. szomszéd kisnyugdíjas ha kijön a telekre busszal jön mert az ingyen van pedig van kocsija is sőt lakása is meg még pár telke a városban ezen kívül, de a cipőt azt a kezében hozza ha jó az idő mert nehogy kopjon a talpa.  De tudnék még hasonlókat mesélni. Azt szokták mondani aki sír attól kell elvenni.

Hidd el jártunk olyan helyen ahol egy pohár ivóvizet is kérni kellett és voltunk olyan ötgyerekes családnál akik vérig sértődtek volna ha nem fogadjuk el az ebédet náluk.

A "C" jogsi csak pénz és idő kérdése :) Nekem "CE" is van de nem vagyok boldogabb tőle :)

Előzmény: bohrer (9907)