sancibácsi Creative Commons License 2010.10.21 0 0 1512
Nos egyrészt egyetértek veled.
Mi tanulunk a Kuznyecov-Csernov-Helbro-.....-tól, és nem ők tanúlnak tőlünk! Talán ezért nem tesszük fel a saját ....-at mert még nem tartunk ott, ahol ők:-))
Másrészt vegyük már észre:
-Ők sem töltenek fel olyan komplett, teljesen minden részletet átfogó anyagot, amiből boldog, boldogtalan nekilát kályhát építeni. ŐK IS !!! meeting-eket tartanak, ahol az amatőr, otthon hobbiból, stb kályhát építeni szándékozó láthatja, begyakorolhatja, FELMERÜLŐ KÉRDÉSEIT MEGVÁLASZOLJÁK, és azokat az apróságokat, anyagokat, stb. megmutatják, amit ezek az álltalad említett honlapok, címek, rajzok egyikén sem lehet megtalálni! Ezekkel nem is az a cél, hogy egy teljesen amatőr, bolti pénztáros, ... nekiláthasson a saját kályhájának. Aki viszont ismert már 18 félét, de spec. egy 19. féle kéne:ötletet meríthet, stb.
Erről jut eszembe:
Egy pár évet már eltöltöttem az építő iparban. Viszont olyat még nem láttam, hogy: ez egy jó házterv, nesze építs egy ilyet!
El kell menni, megnézni a telek méretét, tájolását, adottságait, a lakók számát, ....
Kályhát sem így kéne építeni. Meg kell nézni mekkora helyiségbe kerül, falak vastagsága, szigetel-e, kiegészítő, vagy elsődleges....
Erre az igényre tervezzük a kályhát. És nem a tulaj lát neki maltert kev-ni, falazni, tetőt ácsolni: kőművest, ácsot hív:-)))
Előzmény: Törölt nick (1497)