gyaloggalopp2 Creative Commons License 2010.10.19 0 0 61220
Kedves SZ.P.!

Azt hiszem, hogy nem egy malomban őrlünk!
Mit tud az egyik kar a másik Karnak megtiltani??! Teljes képtelenségeket állítasz!
"És most a Kossuth a Bolyainak is megtiltja, hogy máshonnét szerezze meg. Miért jó ez nekik?"

El kellene fogadni, hogy a megrendelőnek/ fenntartónak (HM) a tisztképzésben nyújtott szolgáltatásotokra azoknak a bevételeknek ellenére amelyet ("A Bolyai megszerezte máshonnét") a Te specializációd kitermelt, és visszafordított a fejlesztésekre nem úgy tart igényt a továbbiakban mint eddig.
Aki fizet az rendeli a zenét!


Az alábbi állításod köszönőviszonyban sincs a valósággal: a Kossuthon nem volt Vezetés és Szervezéstudományi Kar VSZTK, egykaros szervezetként Hadtudományi Kar névvel (még a nevünket is elvették!) díszlokált a kar az Üllői útra 2001-ben. Ja! Hogyan lehet a civilekből keresni?
"A Bolyai úgy élte meg, hogy a nyakára ültették a VSZTK-t! De szerintem jó néhány egykori VSZTK-s megtalálta a számítását. Kaptak beosztást, e. tanári kinevezést... Meg ők is kereshettek a civilekből, de azt persze nem szünteti meg a Kossuth-os vezetés, csak átteszi a Kossuth-ra."


Az alábbiakban- igaz más megközelítésből- egyetértünk, hiszen az adófizetők pénzéből(fö bevételi forrás) tartja fenn magát a ZMNE.
"Még egyszer hadd hangsúlyozzam! Itt nem a katonai pénzekből fordítottak a civil képzésre, hanem fordítva a civilek pénzét költötték a katonai képzés fejlesztésére."


"Hogy jön ide a 6-os és a 8-as torony?" Ez egy szimbolikus kérdés, de nem értetted meg! Kérdezhettem volna az uszodát is.

Üdvözlettel:GY.G.2






Előzmény: Szilva_Palinka (61219)