olipapa Creative Commons License 2010.10.10 0 0 18803
Less részemről röviden:
Élmény volt ismét a sok futótárs és a Bükk! Szuper időnk volt! Az elején a dagonya meglepett, de nem értünk rá vele nagyon foglalkozni. a Pár fokos víz lábszárig aki addig aludt, ott tuti felébredt. Az első Ódorvárig pont a tempómank megfelelő négyes bolyban futkostam, az eleje hamar ellógott tőlünk. Oszlától sikerült ellépjek a csapatomtól és elkezdtem a vezető hármast kergetni (négyes volt eredetileg, csak Athosznak nem volt kedve 20 nál többet futni aznap aszonta). sem előttem, se mögöttem senki, csak a nagy űr. Pont kezdtem Bányahegy környékén tompulni és kerestem a rejtett energiákat, aztán vagy elbambultam, vagy nem volt szalag, de Három kő után nem sokkal egy hegytetőn találtam magam továbbvezető út nélkül. Na frankó, keresztül a susnyáson le a hegyről a képzelt helyes irányba. A kékre keveredtem rá keresztben, amit nem tudtam értelmezni, térkép nem volt nálam, turisták futót arra nem láttak, hát elindultam fölfelé rajta. Na jó- mondtam magamban- akkor innen íziben, csak találjunk vissza. Szerencsére össz úgy 10p lehetett és visszataláltam segítséggel a Tarkői emelkedőre, Repi pont előttem kanyarodott a pályán. Innen kb 15Km kettővel visszaváltva az addigi tempón telt, főleg azért, mer idegesített, hogy a 4. ról a 8 helyre szakadtam vissza. CIpőkötés, meg hasonló ál indokok, hogy épp miért kell most megálljak. A végén az utolsó tízesen megembereltem magam, mert éreztem olyan helyen vagyok a mezőnyben amiből nem fogom tudni egykönnyen kimagyarázni magam. Aztán beslattyogtam 6. helyen.
A formám tudtam, hogy nem acélos, 2 hónapja csak lazákat futottam, nagy terveim nem is voltak. Gergő nagyon elkent, le a kalappal, Csabi, Laci meg papírforma eredményt hoztak, ezt nem is kommentelem. Koppánynak gratula a 4. helyhez, kíváncsi vagyok a részidőkre majd, ha lesz.
Hiányzik a bringa basszus, azt érzem, össze kéne építsem megint (egy hónapja elrörtem a vázam és a hajtókart is), a futás nekem nem elég, vagy inkább túl sok.

A 250Ft-os (!!!) bogácsi gyógyfürdőt aki pedig elhalasztotta verseny után, az nagy hibát követett el. Így egy szuper versennyel kombinálva hab a tortán!

Egyedüli pici negatívum: a frissítőszemélyzet alap instrukciói közé javaslom fölvenni, hogy elmondani nekik, minek vannak a pontokon. Nem csak őrizni kell a frissítőt, de pl. érdemes a másfél lityis kólásból kiönteni pár pohárba mielőtt jönnek a futók. Volt pont, ahol a megszeppent középiskolás lányok nem tudták mit kéne tenniük, próbáltam 15mp-es gyorstalpalót tartani nekik, remélem a többi futónak már jobb dolga volt.
Összességében tényleg remek volt, szívem szerint hetente mennék egy ilyenre, csak hát a lábak nem igen bírnák.