Vándor Csillag Creative Commons License 2010.10.10 0 0 110394

Mini beszámoló a Less Nándorról

 

A Roli busz ismét célba vette Cserépfalut. Péntek esti érkezés után a kocsmában pihentünk ki az utazás fáradalmait finom vacsival és egy kis lazító biliárdozással. :) Nekem a tornaterem kutya hideg volt, egész éjjel fáztam. De lehet, csak a hálózsákom szorul már cserére.

6,10-kor rajtoltunk. Próbáltam Mátéval lépést tartani, de számomra lehetetlen, mivel fele akkorákat sem lépek mint Ő és tempózott rendesen. Ezért Dávidhoz csapódtam és igen jó iramban haladtunk. Az első etetőponton óriási hegyekben álltak a finomságok és többféle gyömölcsléből lehetett választani. Tele pocival vágtunk neki az Ódorvári kaptatónak. Itt értek utol az első futók. Megjegyzem, semmi gond nem volt velük. Sajnáltam Őket, amiért olyan sárosak voltak. Igaz, ha hallottuk a dobogást, azonnal félre is álltunk. Aki futott már, az tudja milyen rossz kiesni a ritmusból. Inkább segítettük Őket. Mivel a lejtőkkel nehezen boldogulok, a következő szakaszon le is maradtam. Kárpótlásul összetalálkoztam Kulcsár Józsival és egészen Bányahegyig együtt mentünk. Nagyon jó volt. :) (A szép emlékű Zsotyek korszak jutott eszembe, amikor szintén lógott a nyelvem, míg loholtam utána. :)) Egy rövid technikai szünet viszont elég volt ahhoz, hogy végleg elveszítsem a szemem elől. Ettől kezdve gyakorlatilag egyedül maradtam. Az út olyan jól ki volt szalagozva, hogy nem tudtam eltévedni. A pontokon kedves, barátságos pontőrök fogadtak mindenhol. Az út gyönyörű volt. Még geoládát is keresgéltem. :) Imókő előtt éreztem, hogy lassulok. Egy kis frissítés visszahozta az erőmet és usgyi tovább. Lelki szemeim előtt folyamatosan Józsi sárga pólója lebegett és igyekeztem visszavenni azt az iramot. Régen mentem már ilyen jót. Nyomóhegynél mosolyogtam a tréfás táblákon. Még egy kis kocogás és már benn is vagyok. A levesre nagyon sokat kellett várni és nagyon-nagyon rossz volt. Ez volt a túra egyetlen negatív élménye. Éhes is voltam és a folyadék is jól esett (volna). Következmény: még éjjel kidobta a gyomrom a szörnyűséget heves fájdalmak közepette. :((

Ettől eltekintve igen jól szervezett, szép útvonalú, kellemes túra volt. Köszönet érte a rendezőknek! Meg Rolinak amiért elvitt Minket. :)))