Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 646

Na ne kamuzzál ecsém, mit tett az LMP pl. a hajléktalanokért?

 

Máris sokat. Pl. a hajléktalan szállók korszerűsítését forszírozza ahelyett, hogy kivágják a hajléktalanokat Budapestről.

 

Nemzetközi téren a szegényekért:

 

"A Lehet Más a Politika – a nemzetközi fejlesztéssel foglalkozó hazai civil szereplőkkel együtt – szükségesnek tart egy NEFE-kerettörvény mielőbbi megalkotását. Olyan törvényt látunk szükségesnek, mely a nemzetközi fejlesztési együttműködést szegénységcsökkentési prioritásokra alapozza a partnerországok és a célszektorok vonatkozásában, továbbá pontos menetrendet állít fel a fejlesztési támogatások fokozatos növelésére, a 2015-ös fejlesztési célok elérésére.

 

Ezzel egyidejűleg felszólítjuk a kormányt, hogy itthon se folytasson szegényellenes politikát! Nem fogadható el, hogy egykulcsos adó bevezetésével akarják tovább növelni a legtehetősebbek jövedelmét, miközben rendőri eszközökkel terveznek fellépni az utcán alvó hajléktalanok ellen."

 

http://lehetmas.hu/hirek/6116/mi-lesz-a-szegenyekkel/

 

Nehogy azt mondd, hogy ez SZDSZ politika. Ha a vastagbetűs részt elolvassa egy szdsz-es, tökön szúrja magát, ha esetleg az LMP-re szavazott.