matez1 Creative Commons License 2010.09.16 0 0 981
Sziasztok,
Én ma tévedtem erre az oldalra először. Segítséget szeretnék kérni!
Hétfőn kaptam a férjemtől egy kenyérsütő gépet, Philips HD 9040. Ez a típus tud sütni kiflit, bagettet, zsemlét, stb.
Rögtön hétfőn este sütöttünk bagettet, sima fehér lisztkeverékből, jó lett, igaz a héja elég vastag és kemény lett!
Aztán utána sütöttem fehér lisztből kenyeret is (időzítővel), nem lett az sem rossz, de elég lapos és tömör lett!
Aztán ma ugyancsak időzítővel sütöttem félbarna lisztkeverékből kenyeret, hát ez nem lett nagydíjas. Lapos lett, beesett a közepe, és kicsit mintha nyers is lett volna (olyan ragadós) a közepe! :-(((
Mit csinálok rosszul?
Üdv,
Zita

Előzmény: .ETNA. (978)